Ahogy mi is megírtuk, november 18-án egy titokzatos fémoszlopot találtak szó szerint a semmi közepén az amerikai Utah államban. Alig tíz nap telt el a fél világot lázban tartó felfedezés után, de az oszlop már el is tűnt.

A majdnem 4 méteres szoborról sok feltételezés látott napvilágot, hogy mi is az pontosan. A legvalószínűbb, hogy Stanley Kubrick 2001: Űrodüsszeia filmjében található szénfekete monolitjának a hasonmása, amit már jó öt évvel ezelőtt odarakhatott egy lelkes rajongó. Sokan viszont az ufókat sem vetették el.

Ugyan az utahi emberek biztonságáért felelős osztálya már felszólította a lakosságot, hogy ne induljanak a szobor keresésére, mivel nemrég eltűnt egy kaliforniai nő is, az internet mégis hamar megtalálta a tárgy pontos helyét, és kisebb zarándokút lett belőle.

Ahogy a monolit alkotója, úgy az eltávolítója sem ismert, de a közbiztonsági osztály egy galaxisokat átfogó közleménnyel tette világossá, mit is gondol az esetről:

„Illegális felállítani építményeket, vagy műveket engedély nélkül szövetségileg kezelt közterületeken, és ez független attól, melyik bolygóról érkeztél."

Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk