Azt ígérik, hogy nagyon véres és kegyetlen lesz, mint a videójátékok.


Rebootot kap az eddig két mozifilmet és egy egy évadot megélt tévésorozatot Mortal Kombat. Amiben már biztosan más lesz az új verzió, mint a korábbiak, hogy 18-as korhatárbesorolású lesz, ugyanis először foghatjuk látni élőszereplős, mozgóképes formában az úgynevezett fatalityket.

A fatality a videójátékszériában egy kombóval előhozható látványos, kreatív és borzasztóan véres kivégzés szokott lenni. Amikor az ellenfelünk legyengül, akkor a megfelelő parancskombinációval akár ki is téphetjük a gerincét tőből, vagy éppen ketté fűrészelhetjük, és ehhez hasonló durvaságok.

Most megérkeztek az első fotók az Entertainment Weekly jóvoltából a James Wan (Démonok közt, Aquaman) produceri felügyelete mellett készült akciófilm. Április 16-án kerül majd mozikba, ugyanaznap pedig az HBO Max kínálatában is elérhetővé válik, a kérdés, hogy addigra nálunk elérhetővé válik-e majd az HBO Max.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk