Katonák egy másik világban találják magukat, ahol az életükért kell küzdeniük az első kedvcsinálóban.


Megérkezett a 2004 óta futó Monster Hunter játékszéria filmadaptációjának első előzetese, amiben a Milla Jovovich által vezetett harci egység egy homokvihar következtében egy másik világba kerül át. Itt aztán gyorsan rájönnek, hogy a túlélésért kell küzdeniük ellenséges katonáknál ijesztőbb lények ellen. Az óriásszörnyek ellen ugyanis nem használ semmit a tűzerejük. A filmet a videójátékadaptációkban gyakorlott Paul W.S. Anderson, a Resident Evil-filmek, a Mortal Kombat és a Halálhajó rendezője készítette, aki egyébként Jovovich férje is egyben.

A filmet eredetileg csak jövő tavasszal mutatták volna be moziban, de végül előre hozták idén decemberre, a magyarok ráadásul előbb láthatják majd, mint az Egyesült Államok közönsége. Míg a tengerentúlón december 30-án lesz a mozipremierje a tervek szerint, addig mi már december 3-án megnézhetjük az óriásszörnyes akciót nagyvásznon, ha nem jön addig közbe semmi.

Friss

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Íme, 3+1 ötlet a fokhagyma felhasználására

A fokhagyma antioxidánsokban és természetes antibiotikumokban gazdag egészséges zöldség. Hogyan használhatnánk fel minél sokrétűbben a hétköznapokban?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk