Edukációs célból szabadultak meg ruháiktól világsztárok
Többek között Sarah Silverman, Mark Ruffalo és Naomi Campbell is szerepel egy oktatóvideóban a helyes levélben szavazásról.


A koronavírus-járvány miatt valószínűleg sokkal többen fognak levélben szavazni az Egyesült Államokban, mint a korábbi elnökválasztások során. Éppen ezért nem árt tisztában lenni az úgynevezett meztelen szavazólap törvényekkel, amik 16 államban élnek. A lényege, hogy az állampolgároknak két borítékba is be kell tenniük a szavazólapjukat, egy konkrét sorrendben és módon, különben a szavazatuk érvénytelenné válik.

Most erre próbálja felhívni a figyelmet egy rakás híresség egy oktató jellegű videóban, stílszerűen meztelenül. A szent ügyért bevállalta a meztelen okosítást Sarah Silverman, Mark Ruffalo, Naomi Campbell, Tiffany Haddish, Chris Rock, Amy Schumer és Josh Gad is. De láthatjuk a videóban Boratot is, őt mondjuk pont ruhában. Persze a videóban nem fogunk semmi 18 éven felülieknek szóló tartalmat látunk, ha valaki ennek reményében indítaná el a videót, annak sajnos le kell lombozzuk.

A figyelmetekbe ajánljuk