lionel messi

Lionel Messi

Messi szabadon igazolható

A Barcelona dolgozik már a szerződéshosszabbításon, de csak a Copa America után derül ki, hogy összejön-e végül.


Hatalmas dráma volt a tavalyi nyári átigazolási piacon, Lionel Messi ugyanis jelezte a Barcelona irányába, hogy szeretne távozni több évtized után a klubtól. Akkor végül a klub időt nyert azzal, hogy az eltolt átigazolási időszakra hivatkozva semmisnek tekintette azt a záradékot, hogy Messi szabadon távozhat, abban ugyanis egy meghatározott időköz volt.

Azóta a klub elnököt váltott, visszatért Laporta, akivel híresen jó kapcsolatot ápolt mindig is az argentin klasszis, a tárgyalások pedig már egy ideje zajlanak a hosszabbításról. Úgy tűnik ugyanis, hogy egy év alatt az új elnök meg tudta győzni, a jelentések szerint már viszonylag közel a megállapodás, viszont csak a Copa America után fogja aláírni, jelenleg a tornára koncentrál.

Ez pedig azt eredményezte, hogy mivel július 1-ig szólt a szerződése, ezért jelenleg Lionel Messinek hivatalosan nincs klubja és technikailag szabadon igazolható. Ezt pedig a legfantasztikusabban egy spanyol futballműsorban jelentették be drámai visszaszámlálással, megadva a módját. A Barcelona igencsak kényelmetlen helyzetből tárgyal jelenleg.


A figyelmetekbe ajánljuk