Ha összevetjük élete első 15 meccsét a kupasorozatban Messiével és Ronaldoval, egészen durva, hogy a norvég támadó mennyire fiatalon hogyan teljesít már.


Erling Haaland a Sevilla elleni visszavágón megszerezte 20. gólját valaha a Bajnokok ligájában, mindezt a 14. meccsén a kupasorozatban valaha. Ennél már csak az lenyűgözőbb, hogy a norvég csatár mindössze 20 éves. Ezzel pedig ő a BL-történelem legfiatalabban és a leggyorsabban ennyi gólig jutó játékosa.

Hogy érzékeltesse a Squawkwa, hogy ezek a statisztikák mennyire durvák, összevetette őket Messi, Ronaldo, Lewandowski, Suárez, Neymar és Mbappé első 14 BL-meccsének számaival. Messi 20 éves volt a 14. BL-meccsén, azon a ponton 4 gólnál tartott a sorozatban. Cristiano Ronaldo szintén 20 éves volt, ő egyet se lőtt még ekkor, mentségére szóljon, hogy ekkoriban még szélső volt és az előkészítés volt a fő feladata. Robert Lewandowski 24 éves volt a 14. meccsén, 6 gólnál járt akkor.

Suarez jutott el a legkésőbb ennyi mérkőzésig, ő 28 évesen tartott ekkor a 7. góljánál. Neymar 22 évesen tartott ekkor szintén 6-nál, ami népszerű szám az összevetések során. Haalandhoz a legközelebb Mbappé járt, aki már 18 évesen maga mögött tudhatott 14 BL-meccset, méghozzá 9 találattal. Ez alapján elég egyértelműnek tűnik, hogy a jövő Messi-Ronaldo párharca az Mbappé-Haaland párharc lesz valószínűleg.


Friss

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Kis zöld marslakók helyett gépek lesznek a földönkívüliek, ha meglátogatnak minket

A földönkívüli élet után kutató SETI Intézet egyik vezető tudósa, Seth Shostak szerint nincs realitása azoknak a nézeteket, miszerint, ha az idegenek megjelennek a Földön, akkor úgy fognak kinézni, mint ahogy a legtöbben elképzelik.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk