arnold schwarzenegger valami büdöset érez a menekülő emberben, úgyhogy fontolóra veszi, hogy meneküljön

Az új verzió közelebb áll majd Stephen King eredetijéhez és a Baby Driver rendezője csinálja.


A Menekülő embert 1982-ben adta ki Stephen King Richard Bachman álnév alatt. Később 1987-ben készült belőle egy filmfeldolgozás Arnold Schwarzenegger főszereplésével. A disztópikus jövőben rendezett gladiátor reallityről szóló filmet, amit Paul Michael Glaser, a Starsky és Hutch sztárja rendezett, igencsak vegyesen fogadták anno.

Most készül egy újabb verzió King művéből, amit Edgar Wright fog rendezni, a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, a Világvége, a Scott Pilgrim a világ ellen és a Baby Driver rendezője. A sztorin közösen dolgozott Michael Bacallal, aki a forgatókönyvet írja majd. Együtt dolgoztak korábban a Scott Pilgrimen, emellett Bacall nevéhez fűződik a 21 Jump Street, a 22 Jump Street és a Project X forgatókönyve is.

Érdekesség, hogy Wright, aki azóta nagyon válogatós projektek terén, mióta megégette magát a Hangyával, 2017-ben arról beszélt, hogy legszívesebben a Menekülő embert remake-elni, ha választhatna egy filmet. Szóval egy álom válik most valóra, bár leszögezték, hogy nem a korábbi filmet veszik alapul, hanem a regényt, egy ahhoz hűbb verziót szeretne létrehozni.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk