Az új Marvel-sorozatból kiderül, hogy mi történt a Végjáték után

A hétvégén debütáló The Falcon and the Winter Soldier a két hős csipkelődéséről és a látványos akciókról fog szólni.


Nem olyan rég kezdődött el a Marvel mozis univerzumának negyedik fázisa a WandaVision című sorozattal a Disney+-on, most pedig rögtön folytatódik egy újabb szériával. Vízió és Skarlát Boszorkány duója után ezúttal a Sólyom és a Tél Katonája kapja meg a saját sztoriját. A 6 epizódos széria a hétvégén fog debütálni a Disney+-on, úgyhogy premier előtt még kiadtak egy utolsó nagy előzetest, amiben a történetbe is kicsit nagyobb betekintést engednek.

Többet látunk például abból, hogy mi történik a Földön a Végjáték után. Sam próbálja betölteni az Amerika Kapitány után keletkező űrt. Bucky próbál beilleszkedni a társadalomba. De feltűnik a színen Zemo kapitány a Polgárháborúból. Közben pedig egy hazafiellenes Flag Smashers nevű terrorszervezet is problémákat okoz. Úgyhogy a két hősnek össze kell fognia egy közös akciózáshoz, amiből lesz bőven majd az előzetes alapján. Emellett rengeteg csipkelődés is a két főszereplő között a klasszikus összeférhetetlen zsarupárosok dinamikájával.

Érkezett mellé egy rövid spot is korábban már látott és új jelenetekkel, ami szintén rájátszik erre. Úgy tűnik, a WandaVision sitcom-nosztalgiavasútja alapján egy buddy cop szériát kapunk.


A figyelmetekbe ajánljuk