Napindító gondolat – 05.19.

A zene szerepének, helyének, felületeinek folyamatos átalakulásai mellett a zenészek is állandó változásokon mennek keresztül. Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere többek közt ezzel kapcsolatban is elmondta véleményét a Hamu és Gyémánt magazinnak adott címlapinterjúban.


Változás és hitelesség

Hamu és Gyémánt

„Kötöttél már kompromisszumot azért, hogy népszerűbb legyen, amit előállítasz?" – tette fel a kérdést Veiszer Alinda a Halott Pénz frontemberének a Hamu és Gyémánt címlapinterjúban. „Nem, egyáltalán nem, de én magam rengeteget változtam. Más témák érdekelnek, más az életem most, mint tíz éve. A Halott Pénz sikere rengeteg sebemet meggyógyította" – mondta el Marsalkó Dávid.

Van-e különbség a régi idők és a ma zenéje között? És mi a jövő zenéje? Egy hosszú, csönd uralta időszak vége felé közeledve beszélgetünk a magyar könnyűzene két figyelemre méltó alakjával: a generációk ikonjával és a jelen szupersztárjával – Presser Gáborral és Marsalkó Dáviddal. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában olvasható.

Marsalkó Dávid interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin az újságárusoknál!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk