A zene szerepének, helyének, felületeinek folyamatos átalakulásai mellett a zenészek is állandó változásokon mennek keresztül. Marsalkó Dávid, a Halott Pénz frontembere többek közt ezzel kapcsolatban is elmondta véleményét a Hamu és Gyémánt magazinnak adott címlapinterjúban.


Változás és hitelesség

Hamu és Gyémánt

„Kötöttél már kompromisszumot azért, hogy népszerűbb legyen, amit előállítasz?" – tette fel a kérdést Veiszer Alinda a Halott Pénz frontemberének a Hamu és Gyémánt címlapinterjúban. „Nem, egyáltalán nem, de én magam rengeteget változtam. Más témák érdekelnek, más az életem most, mint tíz éve. A Halott Pénz sikere rengeteg sebemet meggyógyította" – mondta el Marsalkó Dávid.

Van-e különbség a régi idők és a ma zenéje között? És mi a jövő zenéje? Egy hosszú, csönd uralta időszak vége felé közeledve beszélgetünk a magyar könnyűzene két figyelemre méltó alakjával: a generációk ikonjával és a jelen szupersztárjával – Presser Gáborral és Marsalkó Dáviddal. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában olvasható.

Marsalkó Dávid interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin az újságárusoknál!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk