Napindító gondolat – 05.05.
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 05.05.

Napindító gondolat – 05.05.

Hogyan változott a zene szerepe az elmúlt évtizedekben? Mit hoz a jövő a zenei területen? Presser Gáborral többek közt ezekről a kérdésekről beszélgettünk a Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszámában, amelyből most pár gondolatot mutatunk meg.


A zene változása

Hamu és Gyémánt

„Én azért vagyok kedvezőbb helyzetben (Marsalkó - szerk.) Dávid generációjánál, mert nálam már nagyjából eldőlt, hogy kinek felelek meg és kinek nem. Nem változtam olyan nagyot, így megmaradt egy bázis, akikre gondolhatok, amikor dalt írok vagy koncertet hirdetek" – mondta el Presser Gábor a Hamu és Gyémánt magazinnak adott interjúban, mikor Veiszer Alinda a piaci elvárásoknak való megfelelésről kérdezte.

Van-e különbség a régi idők és a ma zenéje között? És mi a jövő zenéje? Egy hosszú, csönd uralta időszak vége felé közeledve beszélgetünk a magyar könnyűzene két figyelemre méltó alakjával: a generációk ikonjával és a jelen szupersztárjával – Presser Gáborral és Marsalkó Dáviddal. A teljes cikk a Hamu és Gyémánt magazin aktuális lapszámában olvasható.

Presser Gábor interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazinban!

Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszám

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin tavaszi lapszáma április 9-től elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.


A figyelmetekbe ajánljuk