A lokálpatriotizmus az idei év Highlights of Hungary témája

A lokálpatriotizmus az idei év Highlights of Hungary témája

A Highlights of Hungary célja, hogy cselekvő lokálpatriotizmus értékei mentén, évente elismerjük és széles körben megismertessük a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket és célokat. Ezek mellé közösséget is szerveznek.


Idén is mint minden évben megújult zsűritagok várják a jelentkezőket. A szervezet új nagykövetei az idei évben újra felkutatják az év 55 legkiválóbb magyar kreatív teljesítményét, kategóriák nélkül. A nagykövetek között olyan közéleti személyiségek szerepelnek, akik saját szakmájukban jelentős sikereket értek el.

Az arculatfrissítésen átesett Highlights kiegészül új nagykövetekkel, így a tízes gárda Háfra Noémi világbajnok kézilabdázó; Törőcsik Franciska színésznő; Farkas Richárd, a Pajta séfje; Marsalkó Dávid, többszörös Fonogram- és Petőfi Zenei díjas előadóművész; Mádai Vivien műsorvezető; Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője; Miki357 kliprendező; Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker alapítója, marketing szakember; Trellay Levente, a Telep Galéria és Konyha társalapítója; valamint a PET Kupa nonprofit szervezet alapítóiból állnak.

A Highlights of Hungary alapítója, Remete Tibor így beszélt az eddigi munkáról:

„Az elmúlt hét évben több mint 30 nagykövettel dolgoztunk, közel 400 jelölt történetét népszerűsítettük, és mindeközben komoly közösség formálódott a Highlights of Hungary köré. Az idei évben jelentős újításokkal szeretnénk még több emberhez eljuttatni az üzenetünket: Hass, alkoss, gyarapíts!"

A figyelmetekbe ajánljuk