Sztárírókkal, MI-szakértővel és egy sneakerheaddel folytatódnak az Offset események

Van egy hely, ahol az ország egyik legszebb templomának harangja ad nyomatékot a mondatoknak, és van egy közösség, amely időről időre azért gyűlik össze, hogy inspiráló gondolatokat osszanak és hallgassanak meg egymás társaságában – ez az Offset, a Hamu és Gyémánt exkluzív beszélgetéssorozata, melynek következő felvonásáról most eláruljuk a részleteket.


Áprilisban megjelent a Hamu és Gyémánt legújabb lapszáma, így ezúttal sem maradhat el a hozzá kapcsolódó és sokak által várva várt kerekasztal-beszélgetés. Június 1-jén ismét találkozunk, hogy megvitassuk az élet egy újabb fontos kérdését: vajon létezhet-e új régi nélkül? Folytatódik az Offset!

Az élet egy újabb nagy kérdése

Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt Offset 2022. 06. 01.

Hamu és Gyémánt

Aktuális lapszámunk címlapszereplői, Szabó T. Anna és Dragomán György mellett a magazin közreműködői, a mesterségesintelligencia-szakértő dr. Tilesch György és a Z generáció, valamint a sneakerek nagymestere, Trunk Tamás fogja megosztani gondolatait a témáról a szűk körű közönség előtt.

A beszélgetést ezúttal is Veiszer Alinda vezeti majd, aki a „régi és új” fogalompárhoz fűződő viszonyukról és gondolataikról fogja kérdezni őket.
  • Hogyan válhat virálissá egy százéves vers?
  • Miként éri utol a valóság a legvadabb fikciót?
  • A múlt mely elemeiből építi a jövőt a Z generáció?
  • Létrehozhat-e egy szép új világot a mesterséges intelligencia?

Egy est, amire emlékezni fogunk

Az esemény résztvevőit egy pohár pezsgővel vagy alkoholmentes welcome drinkkel, illetve a Hamu és Gyémánt magazin legújabb lapszámával várjuk. A beszélgetés június 1-én 18:30-tól kezdődik és 20:00 óráig tart, melyet követően a közönségnek lehetőségei nyílik kérdéseket feltenni a vendégek számára.

A jegyek – 4.990 forintos áron – május 4-étől, korlátozott számban érhetők el az alábbi linken.

Exkluzív beszélgetés exkluzív helyszínen

Az esemény exkluzivitását tovább emeli a helyszín is, mely a város egyik legszebb panorámájával rendelkező High Note SkyBar lesz. Legutóbbi eseményünkön Veiszer Alinda moderálásában Pataki Ági, Vámos Miklós és Kollár-Klemencz László vitatták meg elképzeléseiket az időről, annak megkerülhetetlen és állandó múlásáról, az öregedésről és az örök fiatalság titkáról.

További részletekért kattints a Facebook-eseményünkre!

A figyelmetekbe ajánljuk