5 tárgy a napsütés rajongóinak

Az idei strand- és a fagyiszezon már elkezdődött, pár hét múlva pedig a naptárak szerint is itt a nyár. Segítünk a felkészülésben azoknak, akik szeretnének egyszerre biztonságosan és stílusosan napfürdőzni.A napernyő

Harrods

A vízparton töltött órák tökéletes kelléke a Business & Pleasure pasztell árnyalatú, rojtos szegélyű napernyője, amelynek vintage dizájnjára a közelben strandolók is biztosan felkapják a fejüket. A praktikus tárgy nyitott állapotban éppen a megfelelő méretű árnyékot adja, összecsukva pedig könnyedén szállítható a hozzá illő virágos mintájú táskában.

Ár: ~ 150 ezer Ft

A napszemüveg

FarFetch

A férfiak számára az óra mellett a napszemüveg a legfontosabb kiegészítő, ami egész évben végigkísérheti őket földön, vízen, levegőben. A Cartier Eyewear szögletes keretű napszemüvegének fahatású szárai, aranyozott kerete és zöld lencséi minden tekintetet magukra vonzanak.

Ár: ~ 890 ezer Ft

A napozóágy

Italy Dream Design

Ki mondta, hogy el kell hagynunk az otthonunkat, ha napozni szeretnénk? A saját kertünkben is magunkba szívhatjuk a napfényt, főleg, ha az ellazulásban egy kényelmes és egyben gyönyörű napágy is segít minket. A Ludovica és Roberto Palomba által tervezett ágy vastag matracán valódi élmény megpihenni.

Ár: ~ 2 millió Ft

A színezett fényvédő

ZO Skin Health Clinic

A Beverly Hills-i központú ZO Skin Health Clinic alapítója és igazgatója által kifejlesztett 30 faktoros fényvédőben található hatóanyagok, illetve a speciális bejuttatási technológia lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét. A melanin a legjobb természetes védőként 10-12 órán keresztül közömbösíti a napfény által felszabadított károsító szabadgyököket, míg a termék színezett tulajdonságának köszönhetően egyenletes és bársonyos hatásával csökkenti a bőrhibákat.

A szalmakalap

MyTheresa

Egy igazán stílusos szalmakalap még a legegyszerűbb strandruhát vagy laza nyári viseletet is feldobja. A Gucci Laerte sötétkék árnyalatú, karakteres szalaggal díszített darabja kiváló útitárs lehet egy mediterrán városnézésen, egy tengerparti sétán vagy akár egy napsütéses hajóúton.

Ár: ~ 200 ezer Ft

A figyelmetekbe ajánljuk