tökök és lámpások egy lépcsőn a ház előtt
pumpkins on stairs

5 tárgy a hamisítatlan őszi pillanatokhoz

Rémisztő jelmezek, különleges dekoráció, kifaragott töklámpások és „csokit vagy csalunk”-játék: a Halloween, – amely alapvetően egy vallási ünnep – az évek során hazánkban is játékos, bulis formát öltött, aminek hangulata nem is feltétlenül redukálódik egy napra. Megmutatjuk, hogyan lehet hamisítatlan őszies pillanatokat teremteni a mindennapokban.


A kopogtató

\u0151szi ajt\u00f3d\u00edsz t\u00f6k\u00f6kkel meg botokkal

amara.com

Mielőtt felkerül a karácsonyi koszorú a bejárati ajtóra, előbb helyet követel magának az őszi variáns a falevelekkel és mini dísztökökkel. Nincs ebben semmi rémisztő! Sokkal inkább otthonosságot mutat a Mackenzie-Childs koszorúja, ami fekete, fehér és narancs színekben pompázik és néhány különleges szalaggal van megtűzdelve.

Ár: ~ 230 ezer HUF

A köpeny

narancss\u00e1rga Rick Owens k\u00f6peny

selfridges.com

Az ősz egyik legdivatosabb kiegészítője a köpeny, ami rendkívül sokoldalúan kihasználható évszakváltás idején. Ez a narancssárga, már-már sütőtök színben pompázó Rick Owens darab pedig igazi telitalálat: stílusos mivoltát már csak praktikussága teszi teljessé.

Ár: ~ 205 ezer HUF

Az edény 

s\u00fct\u0151t\u00f6k form\u00e1j\u00fa ker\u00e1mia ed\u00e9ny

harrods.com

Ennél tökéletesebb őszi hangulatú edényt keresve sem találni! A STAUB öntöttvas termékét a páratlanul jó hőtartó funkció teszi igazán nélkülözhetetlenné, kiváló levesek, pörköltek és porhanyós sültek készítéséhez is. A vendégek pedig garantáltan el lesznek alélva a zománcbevonattal ellátott sütőtökös edénytől.

Ár: ~ 180 ezer HUF

A cipő 

narancss\u00e1rga Christian Louboutin t\u0171sark\u00fa

Christian Louboutin

Bár a legtöbb csizma épp ez idő tájt bújik elő a szekrényből, azért az igazi alkalmi cipők sosem kerülnek a gardrób mélyére. Főleg, ha egy igazi extravagáns darabról van szó, ami garantáltan minden szemet magára vonz: a narancssárga Christian Louboutin tűsarkú cipőt az áttetsző műanyag részleteknél látható kis „tüskék” teszik igazán egyedivé.

Ár: ~ 286 ezer HUF

A füstölő

sz\u00f6rny alak\u00fa f\u00fcst\u00f6l\u0151

amara.com

Különleges és misztikus: szezontól függetlenül is nagy kedvencünk lehet a L´OBJET szörnyecskés füstölője. A porcelánból készült darabot 24 karátos arany berakások díszítik, a füstölő funkcionális része pedig rejtve marad a kíváncsi szemek elől. Nem lehet elmenni szó nélkül a pasztell színvilág mellett sem, ami tökéletesen mutathat az otthonunk bármely pontján.

Ár: ~ 619 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk