betonfal zene ihlette szöveggel

Tudományosan bizonyított tény, hogy a kellemes dallamok jó hatással vannak a hangulatunkra. Míg a popzene nyitottságra sarkall, addig a klasszikusok hallgatása kreativitásra buzdít és önbizalmat ad. Egy igazi zenerajongó a nap minden percében szeretné kimutatni a muzikalitás felé való elköteleződését, épp ezért az alábbi tárgyakat imádni fogják.


A nyaklánc

heged\u0171 med\u00e1l arany l\u00e1ncon

glencara.com

Kevés ennél különlegesebb ékszer létezhet egy klasszikus zenét kedvelő ember számára. A Glen Cara márka nyakláncát egy csinos medál díszíti, ami ez esetben egy 18 karátos aranyból készült aprócska hegedű. A kézzel készült, ír márka darabjának minden egyes részlete aprólékos kidolgozottságot mutat.

Ár: ~ 693 ezer HUF

A lejátszó

modern zenelej\u00e1tsz\u00f3

selfridges.com

Garantáltan nagyszerű hangélményt ígér a Bang & Olufsen zenelejátszója, ráadásul mindezt egy elképesztően modern, ugyanakkor minimalista, trendi kivitelezésben teszi, így igazi dekorációs eleme lehet a lakásnak. A modernitást mutatja továbbá, hogy nem csupán Wi-Fi és Bluetooth, de Chomecast és AirPlay csatlakozási lehetőség is van az intelligens hangfelismerés mellett.

Ár: ~ 1 670 ezer HUF

A parfüm 

Smoke Show parf\u00fcm dobozzal

vilhelmparfumerie.com

Lehet egy zenének illata? Igen, egész pontosan a hangulatnak, amit magával hoz. Élénk reflektorok, füstös szobák, egy szaxofon rezes hangja: a Vilhelm Parfumerie Smoke Show így álmodja meg az életérzését, amit a parfüm visszaad sáfrány, rózsaolaj és cédrus illatjegyeivel.

Ár: ~ 103 ezer HUF

A zenedoboz

cartier zenedoboz

harrods.com

Tökéletes ajándék, egy igazi időtálló örökség a Cartier zenedoboza. Ahogy felnyílik az ékszeres dobozka, feltűnik az ikonikus darabokra emlékeztető piros plüss belső és egy arany madárka, ami a a „La Vie En Rose” dallamára forog körbe és körbe.

Ár: ~ 1 440 ezer HUF

A kistáska

Prada AirPods t\u00e1ska

farfetch.com

A zenerajongók miatt hívta életre a Prada az AirPods tárolására alkalmas táskát, ami hűen a luxusmárkához egy igazán magas minőséget képviselő darab. A borjúbőrből készült tok tökéletesen védi a fülhallgatót, így nem kell féltenünk épségét akkor sem, ha a nagy rohanásban csak bedobnánk a táskába.

Ár: ~ 255 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk