üres autóút a pusztában

A későbbi fanatikusoknál már egész korán kialakul az autók iránti fékezhetetlen vonzalom, majd – sok esetben – társul hozzá szinte minden jármű, aminek kereke van és gurul. A múzeumban a szépen fénylő karosszéria ejt rabul, a versenypályán pedig a csikorgó gumi hangja teszi rajongássá a gépjárművek iránti érdeklődést. Mivel lehet kedveskedni nekik? Van pár ötletünk!


A könyv

luxus aut\u00f3s k\u00f6nyv a bor\u00edt\u00f3j\u00e1n egy fekete aut\u00f3

mytheresa.com

Igazi gyűjtői darab az Assouline: The Impossible Collection Cars könyv, ami közel kétszáz oldalon mutatja be a világ legszebben kivitelezett autóit. A huszadik század járműveit felvonultató kiadványban olyan hírességek ikonikus autói is feltűnnek, mint Ralph Lauren, Pablo Picasso, Elvis Presley és Marlene Dietrich. A könyv muzeális mivoltát mutatja az is, hogy egy porfogó vászontáska és fehér kesztyű is jár hozzá az oldalak makulátlan megőrzése érdekében.

Ár: ~ 387 ezer HUF

A fejhallgató

Mercedes AMG zajsz\u0171r\u0151s fejhallgat\u00f3 ez\u00fcst sz\u00ednben

masterdynamic.com

A versenypályán, ahol csak úgy zúgnak a motorok elengedhetetlen egy jó minőségű fejhallgató, éppen ezért alkotta meg a Mercedes-AMG ezt a magas teljesítményű darabot, ami egyértelműen nagy kedvenc lehet a zenehallgató közönségnél. Az aktív zajszűrővel rendelkező, vezeték nélküli fejhallgató nagyon komoly akusztikát biztosít, miközben puha báránybőr bevonattal kényezteti a fülünket.

Ár: ~ 260 ezer HUF

Az illatosító

Jo Malone aut\u00f3illatos\u00edt\u00f3 egy icipici aut\u00f3 el\u0151tt, ami kr\u00e9msz\u00edn\u0171

Jo Malone

Amikor hosszú órákat töltünk az autóban, akkor kifejezetten jóleső lehet egy kellemes illat, ami örül vesz. A Jo Malone autóillatosítója a márkára jellemző elegáns és kifinomult stílusjegyekkel álmodta meg az illatokat, hogy azok ne legyenek túlságosan tolakodóak.

Ár: ~ 38 ezer HUF

Az óra

Senna ihlette TAG Heuer kar\u00f3ra s\u00e1rga fekete sz\u00ednben

selfridges.com

A háromszoros Formula–1-es világbajnok Ayrton Senna éveken át dolgozott együtt a TAG Heuer márkával, akik a közös munka tiszteletére adták ki ezt az órát. A svájci cég Forma–1-es kollekciója olyan nagy teljesítményű órákkal van tele, melyeket a felgyorsult mindennapokra terveztek. Időtálló darabok, melyek akár 200 méterig vízállóak.

Ár: ~ 1 020 ezer HUF

A kisautó 

Baghera piros kisaut\u00f3 ped\u00e1llal hajt\u00f3s

amara.com

Az első autós élmények meghatározóak – a Baghera pedálos autója igazi kalandot ígér a kicsiknek. Már két éves kortól hajthatják a vállalkozó szellemű gyerekek a piros retró stílusú kisautót, ami funkcionális kormánnyal és gumiabroncsokkal felszerelt, utóbbinak köszönhetően bármilyen terepen stabil tud maradni a járgány.

Ár: ~ 98 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk