Liam Neeson és fia, Micheál Richardson

Ezúttal nem gengszterek likvidálása, hanem saját fiával való kapcsolatának helyrehozása a küldetése Liam Neesonnak a Made In Italy című drámában, amelynek előzetese most került ki a világhálóra.


A rengeteg sablonos akciófilm után Liam Neeson ismét bebizonyíthatja, hogy nagyszerű színész. Erre a lehetőséget az eddig elsősorban színészként ismert, a forgatókönyvért is felelős James D'Arcy Made in Italy című keserédes drámájában kapja meg.

A filmben Neeson Robertet, a bohém londoni művészt alakítja, aki visszatér Olaszországba, hogy eladja volt feleségétől örökölt házát. Az útra elkíséri fia, Jack, akivel kapcsolata az évek során megromlott, így a konfliktusok természetesen boritékolhatóak.

Olaszországba érkezve apa és fia rájön arra, hogy a ház nagyon rossz állapotban van, így fel kell újítaniuk, ami megadja számukra az esélyt, hogy a ház újjáépítésével párhuzamosan saját kapcsolatukat is újraépítsék.

Made in Italy - Official Trailer I HD I IFC Filmswww.youtube.com

Jackre eközben a szerelem is rátalál egy fiatal, életvidám séfként dolgozó helyi lány, Natalia személyében. Bimbózó szerelmüket azonban beárnyékolja Natalia exférje, akinek féltékeny természete fizikai fenyegetettséget is jelent a friss szerelmesek számára.

A film érdekessége, hogy Jack szerepében Neeson valódi fiát, Micheál Richardsont láthatjuk. Micheál édesanyja a szintén színésznő, Natasha Richardson volt, aki egy tragikus síbalesetben vesztette életét 2009-ben.

A figyelmetekbe ajánljuk