Úgynevezett aktív zajszűrő technológiájának segítségével apró kis mikrofonokkal érzékel mindenféle külső zajt.


Az LG bejelentette legújabb Tone Free vezeték nélküli fülhallgatóját, ami aktív zajszűréses technológiát alkalmaz. Bár azt ígérik, az új modell az előzőhöz hasonló felépítésének hála nagyon jól fog illeszkedni a fülünkhöz a passzív zajszűrés érdekében, három apró kis mikrofon is monitorozni fogja a legapróbb zajt is, semlegesítve minden kívülről jövő hanghullámot. Emellett pedig jár hozzá az LG UVnano nevű tokja és töltője is, ami töltés közben még UV-val fertőtleníti is kiegészítőnket.

A terméket Dél-Koreában ma dobták piacra, de a tervek szerint hamarosan elkezdik globálisan is terjeszteni. Ha minden jól megy, akkor még idén megérkezik majd Észak-Amerikába, Ázsia többi országába, továbbá hozzánk Európába is, 2020 utolsó negyedévében valamikor - írja az Engadget.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk