Férfi ül a fotelban és olvas, mellette karácsonyfa

Készüljünk együtt az év legnyugodtabb időszakára! 5 tárgy a lelassulás jegyében

Az ünnepre való készülődés során könnyen elfelejtjük, mi is az, amiről az év utolsó hónapjának igazán szólnia kéne: a lelassulásról. A rohanás, az egésznapos multitasking és a feladatok halmozása helyett ideje befelé figyelnünk, megnyugodnunk, és rászánnunk az időt a feltöltődésre. Bár a mai rohanó világban ez sokunknak kihívást jelenthet, tippjeinkkel még azok is kedvet kapnak majd hozzá, akiknek ez első olvasatra még lehetetlennek tűnik.


A vízforraló


Amara

A karácsony és az Újév a koccintásokról szól majd: bőven lesz alkalmunk a szeretteinkkel, a barátainkkal és persze egy-egy pohár pezsgővel ünnepelni, az ezt megelőző időszakban viszont töltődjünk fel otthon egy csésze forró tea vagy french press kávé társaságában! A Casa Bugatti 24 karátos arany bevonatú vízforralójával garantáltan valódi szertartássá válik majd az otthoni kávézás vagy teázás.

A papucs

NET-A-PORTER

Öltözzünk otthon is csinosan! A pihenésnek is meg kell tudni adni a módját és bár az Aquazzura alpakka szőrből készült papucsa olyan különleges darab, amit az ember legszívesebben mindenkinek megmutatna, az is elég, ha csak magunkat tesszük boldoggá a viselésével: kísérjék lépteinket ezek a vidám szőrmepompomok a konyhába, a nappaliba, vagy épp a fürdőszobába.

A pléd

Amara

Nincs otthon töltött téli este kuckózás nélkül! Egy bögre forró ital, egy fekete-fehér film, egy pihe-puha pléd és persze a tökéletes partner mind-mind elengedhetetlen kellékei a tartalmas decemberi estéknek. A Global Explorer tigrismintás plédje csak elsőre hangzik vadul: a meleg, sárga takaró valójában megszelídíti a lakásbelsőket és ezzel együtt a lelkünket is egy-egy nehéz nap lezárásaként.

Az illatgyertya

Dior

Forró fürdő a kádban? Romantikus vacsora otthon? Egy emlékezetes beszélgetés a barátainkkal? Bármi is legyen a program, a Dior illatgyertyája gondoskodik a meghitt, különleges hangulatról. A hortenzia illatú lakáskiegészítő üvegtartóban érkezik, amire ránézni és amit kézbevenni is jó, így összeségében véve szinte minden érzékünkre hatni fog!

A falikar

Oliver Bonas

Kevés meditatívabb tevékenység létezik, mint az olvasás. Lefekvés előtt mindenkit megnyugtat, ha a kezébe vehet egy jó könyvet és olvashat belőle néhány oldalt. Az Oliver Bonas Alohifalikarja épp elég fényt nyújt ahhoz, hogy az ágyban fekve is magunkhoz vehessük kedvenc olvasnivalónkat, ráadásul többféle stílusú enteriőrben is jól mutat.

A figyelmetekbe ajánljuk