jógázó nő

Detox – 5 tipp az egészségtudatos évkezdéshez!

A január az újrakezdésről szól, ilyenkor életünk szinte minden területén tiszta lappal indulhatunk. Ez az időszak tökéletes arra, hogy a szervezetünket is újraindítsuk: hogy átgondoljuk, mi az, amit az egészségünkért és jóllétünkért napi szinten megtehetünk - és ezeket valóban meg is tegyük. Ha detoxról van szó, drasztikus lépések helyett mi inkább azokban az apró dolgokban hiszünk, amiket bárki könnyedén beépíthet a napi rutinjába, hogy aztán némi következetességgel hosszútávon óriási változást érjen el általuk.


Az okosóra

Hermès

Az Apple Watchot senkinek sem kell bemutatni: mindenki ismeri a tech óriás okosóráját, amely számtalan funkciójával segíthet az egészségesebb életmód elérésében. Kezdetnek már az is hatalmas változás lehet, ha mindössze a lépésszámlálóra hagyatkozva odafigyelünk rá, hogy naponta megtegyünk minimum 10 000 lépést. A funkcióért cserébe pedig a stílusról sem kell lemondanunk, hiszen az Apple a Hermèsszel kollaborálva piacra dobott egy közös kollekciót.

Az ételtároló dobozok

Amara.com

Kevés dolog hangzik fantáziátlanabbul, mint az „ételtároló doboz” kifejezés, de ne dőljünk be neki: a W&P tárolói színt, életet, és egészségtudatosságot visznek majd a konyhánkba! Az életmódváltás a tudatos tervezésnél kezdődik, amelyhez elengedhetetlen, hogy az előre kigondolt és elkészített napi menünket legyen miben tárolni. A tárolók garantáltan szivárgásmentesek, így akár a táskánkban is nyugodt szívvel magunkkal vihetjük az előkészített uzsonnánkat, ráadásul a dobozok mikrohullámú sütővel és mosogatógéppel is kompatibilisek.

A szemmaszk

Louis Vuitton

Sokan bele sem gondolnak, de a minőségi alvás az életmódváltás egyik legfontosabb alappillére. A jó alváshoz nem csak idő, hanem csend, megfelelő hőmérséklet, kényelmes fekhely, kellemes anyagú hálóruházat, és teljes sötétség is szükséges. A Louis Vuitton logózott szemmaszkja ez utóbbit bárhol garantálja, így azokban az időkben is segíti majd a pihenésünket, amikor épp egy repülőn, a mindennapi rutinunkból kiszakadva lenne szükségünk némi megnyugvásra és feltöltődésre.

Az arcmasszírozó

Darcase

Az évezredes hagyományra visszatekintő arcmasszírozó eszköz, a Gua Sha tradícionálisan féldrágakövekből készült – mostanáig! A Darcase Aurí fém arcmasszírozója ugyanis 24 karátos aranybevonattal érkezik. Az eszközzel végezhető nyirokmasszás nemcsak a hatóanyagok mélyebbre jutását segítheti, de feszesítő, élénkítő hatása is van. Nem mellesleg pedig csodásan mutat a fürdőszobapolcon is: nemcsak kézbe venni, ránézni is öröm!

A sportcipő

Farfetch

Az ünnepi időszak az alkalmi cipőkről, az évkezdés a sportos lábbelikről szól. Az adidas YEEZY Boost 350 V2 futócipője az utcán és a sportpályán egyaránt megállja a helyét. A karakteres lábbeli tökéletes kiegészítője lesz a januári mindennapoknak: már a viselésével is motiválhatjuk magunkat a rendszeres mozgásra. Ha pedig épp nem a kilométereket rónánk benne valamelyik rekortán sávban, akkor akár utcai ruháinkkal is kombinálhatjuk.


A figyelmetekbe ajánljuk