A Samsung Galaxy Z Flip3 nevű okostelefonja.

Vegyél kütyüt ajándékba! 5 elektronikai eszköz, amely bearanyozhatja a karácsonyt

Hamarosan itt a karácsony, sokaknak azonban komoly fejfájást okoz az ajándékok beszerzése. Az elektronikai termékek rendkívül népszerűek mostanában, így – ha az előbbi problémával küzdesz –, akkor az alábbi cikkben jó tippeket kaphatsz arra vonatkozóan, mivel érdemes meglepni barátaidat, szeretteidet.

Samsung Galaxy Z Flip3

A Samsung mindig is híres volt formabontó újításairól, ám a Galaxy Z Flip3fantázianevet viselő pionír mobiltelefonjukkal új szintre léptek: megalkottak ugyanis egy olyan érintőképernyős okoskészüléket, amelyet a régebbi, nyomógombos mobilokhoz hasonlóan össze lehet hajtani, így könnyen elfér akár a legszűkebb farmerzsebben is.

Az egészen egyedi, 1,9 hüvelykes testreszabható hátlapi kijelzője miatt akkor is elindíthatjuk kedvenc zenéinket, amikor épp összecsukott állapotban van a készülék, sőt hívást is tudunk fogadni és indítani is egyaránt. A mobil kihajtása után egy teljes értékű 6,7 hüvelykes AMOLED-kijelző fogadja a tulajdonost.

A készülékkel kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy ez az első olyan összecsukható érintőképernyős telefon a világon, amely IPX8-tanúsítvánnyal rendelkezik, tehát vízálló. A mobil a mai kornak megfelelően 5G-kompatibilis, emellett fotó- vagy videókészítésre is remekül használható, a hátlapon ugyanis két 12 MP-s, míg az előlapon egy 10 MP-s kamera gondoskodik arról, hogy a lehető legjobb minőségben örökítsük meg a számunkra fontos pillanatokat.

Amennyiben egy stílusos, egyedi, nem mellesleg technológiailag csús mobilt keresünk, a Samsung Galaxy Z Flip3-at nekünk találták ki.

Honor Magic Earbuds

Honor Magic Earbuds

Honor

Fokozódó népszerűségnek örvendenek a vezeték nélküli fülhallgatók, így talán nem is meglepő, hogy – a fent említett Galaxy Z Flip3-on túl – az idei ünnepi szezon egyik legnagyobb slágertermékei ezek a kütyük lesznek. Számtalan ilyen készülék található a piacon, szinte minden gyártó előrukkolt már a maga Bluetooth-os „fülesével”, ám a Honor Magic Earbuds még ebben a sűrű mezőnyben is kitűnik.

A fülhallgató aktív zajszűréssel rendelkezik, tehát semmilyen külső tényező nem rondít majd bele a zenehallgatási élménybe, a hangzás pedig elsőosztályú.

A gyártó három különböző méretű szilikonillesztéket ad az Earbuds mellé, tehát nemcsak a minőségi hangzás, hanem a kényelem is garantált.

Amazon New Kindle 2020

Egy Amazon KIndle 2020 nev\u0171 ebook olvas\u00f3

kindlewebshop.hu

Könyvrajongók, figyelem! A hagyományos kötetetknek ugyan megvan a maguk bája és romantikája, ám egy hosszabb nyaralás során kifejezetten sok kényelmetlenséget okozhat a súlyos kiadványok cipelése. Egy E-book olvasó az ilyen szituációkban szó szerint sok terhet levehet a válladról.

Ebben a kategóriában egyértelműen az Amazon New Kindle 2020 az egyik legnépszerűbb termék. Nem is csoda, hiszen a 6 hüvelykes, érintőképernyős készülék remekül helyettesíti a papírkönyveket, a jó minőségű háttérvilágítással rendelkező kijelzője pedig egyáltalán nem terheli meg a szemedet.

A 8GB-os belső tárhely pedig gondoskodik róla, hogy a kedvenc olvasmányaid mind veled lehessenek a szabadságod alatt.

Garmin Venu 2

A rendszeresen sportoló emberek körében az okosórák rendkívül elterjedt kütyüknek számítanak manapság. Nem is csoda, hiszen a legtöbben valamilyen saját magunk által kitűzött célt szeretnénk teljesíteni, ezek az eszközök pedig sokkal tudatosabbá formálhatják az edzésünket.

A Garmin neve az elmúlt években összefonódott a sportolásra szakosodott okosórákkal, készülékeiknek ugyanis számtalan olyan funkciója van, ami hatásosabbá teheti a testmozgásunkat.

A gyártó Venu 2 nevű modellje a legtöbb sportfanatikus igényeit minden probléma nélkül kielégíti: az 50 méterig vízálló készülék akár 288 órát is kibír egy feltöltéssel, emellett az óra pontosan méri a bevitt adatainkat és a GPS is rendkívül megbízható.

Lenovo Ideapad 5

A laptopoknak talán soha nem volt olyan fontos szerepe az emberek életében, mint a koronavírus-járvány alatt, hiszen a home-office „fogságában” kulcsfontosságú tényező mindenki számára, hogy a hordozható számítógépe a lehető legmegbízhatóbban működjön.

A fülhallgatókhoz hasonlóan ez a piac is rendkívül telített, ám a Lenovo Ideapad 5-ös modellje a középkategóriás mezőny egyik legerősebb szereplője – főleg, ha az ár-érték arányt vesszük figyelembe.

A laptop könnyen kezelhető, gyors, illetve az anyaghasználatra sem lehet panaszunk. A full HD-képernyő színei kifejezetten kellemesek, emellett egy Dolby Audio-hangrendszer gondoskodik a megfelelő hangzásvilágról.

A készülék különböző méretekben és felszereltségben is elérhető, tehát aki otthoni vagy irodai munkavégzéshez, esetleg tanuláshoz keres egy megfelelő laptopot, annak a Lenovo Idepad 5 egy szuper választás lehet.


A figyelmetekbe ajánljuk