Samsung jövőbeli készülék

A Samsung kezdetleges terveken mutatta meg, milyen lehet a jövő okoskészüléke

Nem a legrészletesebb vázlatok, amiket eddig láttunk, de úgy látszik a Samsung ilyen irányba gondolkodik.

A Samsung Display látványos és futurisztikus terveket osztott meg a lehetséges jövőbeli készülékeiről. Ugyan a gyártó már így is nagyot dobott az összehajtható kijelzővel, amit a Galaxy Fold és a Galaxy Z Flip telefonokon mutattak be, de úgy tűnik ez még csak a kezdet.

Sajnos a dél-koreai cég még egy elég kezdetleges tervezetet osztott meg, ami inkább hasonlít egy képregényre, mint komoly szakmai bemutatóra, viszont nem lennénk meglepve, ha később részletesebb információkat is közölnének róluk.

Az első ezek közül a Fold és Z Flip tovább gondolt változata, ami három kijelzőt is kapott, így tabletként és okostelefonként is működhet. A kijelző két helyen összecsukható lenne, így még a nagy méretétől sem kell aggódni, ami első ránézésre a Fold telefonok vonalát követné.

A második rajz ennél is érdekesebb: egy tekercsformájú készülék, ami hasonlít egy régi, lehúzható térképre. A tekercset a használathoz „ki kell tekerni", ezután pedig egy táblagép (vagy ahhoz hasonló) lesz belőle. A használatához szükség lehet valamilyen felületre a felső rész miatt, ezért egy furcsa keveréke lehet tabletnek és laptopnak.

Samsung Display

Viszont elképzelhető, hogy a jövőben sokunk zsebében egy apró tekercs vagy toll kinézetű eszköz fog lapulni a nagyobb készülékek helyett.

A figyelmetekbe ajánljuk