Tv-s dobozból varázsolhatunk házikót kiskedvenceinknek

Samsung

Cicaházzá (is) alakítható dobozba csomagolja tévéit a Samsung

Tévédobozból varázsolhatunk vadonatúj játszóházat kiskedvenceinknek: a Samsung még soha nem látott módon gondolta újra a papírcsomagolások ismételt felhasználását.


Az elektronikai társaság még kora januárban mutatta be a The Serif, The Frame és The Sero fantázianevű televíziók különlegesen megtervezett kartoncsomagolását, amelyből bontást követően mutatós bútorok rakhatók össze ahelyett, hogy a kukába dobnánk azokat.

Gondolkozzunk a dobozon kívül!

Kreatív ötletéért a Samsung díjat is nyert a CES 2020 Innovation Awards rendezvényén, ahol a koreai techóriás bemutatott egy kartonból kialakított kis tároló asztalkát, magazinos állványt és egy komplett házikót, amely kitűnő játszó- és rejtekhely kisállataink számára. A kartondobozokban a skandináv stílusú bútorokhoz hasonlóan egy útmutató található, hogyan alakíthatóak át a tárolódobozok mini bútorokká. Az összerakásban a kartonok oldalán található kis rajzok is segítenek.

View Slideshow


Ha szobáinkat mégsem az újrahasznosítható kartondobozokból rendeznénk be, a kis bútordarabok akkor is szórakoztatóak lehetnek nem csak kisállataink, de gyermekeink számára is.

Friss

Netflix

Íme a 10 legjobb sorozat 2020 első félévéből

Better Call Saul, Tönkretehetlek, Mrs. America… tovább is van, mondjuk még? A Hollywood Reporter összegyűjtötte az eddigi tíz legjobb 2020-as sorozatot. Mutatjuk a listát!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk