Kaytranada, Lizzo, A$P Rocky, Idles, Tyler The Creator, slowthai, Poppy, Denzel Curry, Billie Eilish, Charli XCX, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino
Sándor Emese
Kaytranada, Lizzo, A$P Rocky, Idles, Tyler The Creator, slowthai, Poppy, Denzel Curry, Billie Eilish, Charli XCX, Vampire Weekend, Rico Nasty, Childish Gambino

Kedves dalok a világ pusztulásáról: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!


A hét albuma: Kero Kero Bonito - Civilization EP

A Kero Kero Bonito brit trió az egyik legnehezebben bekategorizálható banda, ami folyamatosan fejlődik és változik. Korai anyagaik alapján rajtuk ragadt a hyperpop, meg mert ugyanabból a klubszíntérből érkeztek. De inspirációik annyira szerteágazóak és annyira sajátosak, hogy nehéz bárki máshoz hasonlítani őket.Most folytatták 2019-es Civilization EP-jüket, ami a világunk pusztulásáról szólt a lehető legszínesebb, leginkább rájuk jellemző módon, az azóta eltelt idő pedig adta magát a folytatáshoz. Ezúttal viszont inkább a tragédia ránk gyakorolt hatása került fókuszba a pusztítás helyett. Szóval karanténra ideális az új anyaguk, ha kedves, fülbemászó cuki dalokkal lamentálnál a civilizáció pusztulásán.

Ezeket a lemezeket is csekkold!

SSGKobe már megkapta a Lyrical Lemonade klipjét, ami amolyan biztos befutás hip-hopon belül, szóval fogunk még róla sokat hallatni. Új EP-jével viszont még a korai rajongói közt lehetünk.Jeff Rosenstock indie rockisten a 4/20-at egy meglepetésalbummal ünnepelte meg.Emellett kiadta új, soulban és funkban erős hip-hop albumát Topaz Jones is.Egykori YBN Cordae, aki most csak Cordae, kiadott egy új EP-t, címéből ítélve pedig hamarosan egy lemez is követi. Addig is itt van ez.


A hét dala: Little Simz - Introvert

Little Simz a kortárs brit hip-hop egyik legnagyobb reménysége, aki részben a Gorillaznak is hála az utóbbi években egyre ismertebb és ismertebb lett. Új kislemeze alapján pedig készen áll rá, hogy átvegye a brit hip-hop trónját. Eddig se volt hiány ambícióban, ami a zenéjét illeti, de mind tálalásában, mind hangulatában ez messze a legambíciózusabb dolog, amit valaha csinált.

Ez az első száma szeptemberben érkező új albumának, és pontosan úgy is hangzik, mint egy grandiózus konceptlemez bevezetője. Az intro olyan mintha egy nehézsúlyú boxbajnok bevonulózenéje lenne, utána pedig úgy rappel, mint egy bajnok. Legszívesebben hallgatnánk is tovább az egész albumot, szóval valahogy így kell eladni egy konceptlemezt!

Ezeket se hagyd ki!

Rebecca Blacknek továbbra is jól áll a játékos electropop, Earl Swatshirt tökéletes társra talált The Alchemistben, új kislemezzel jelentkezett a The Chemical Brothers, emellett pedig még Thundercat és Flying Lotus is kiadott két új közös dalt.

13 új dallal bővült a Hamu és Gyémánt idei új zenés lejátszási listája, ajánljuk figyelmedbe!


A figyelmetekbe ajánljuk