Vilmos és katalin
Getty Images

Vilmos szerint még hosszú út áll Katalin előtt

Vilmos is megszólalt Katalin hercegné állapotával kapcsolatban

Katalin még márciusban jelentette be, hogy rákkal küzd, nemrégiben pedig egy videóban számolt be arról, hogy véget ért a kemoterápiás kezelése. Bár sokak szerint a nehezén már túl van a hercegné, Vilmos úgy véli, még hosszú út áll a felesége előtt.



Ahogy arról mi is beszámoltunk, Katalin a napokban tett közzé egy videót, melyben elmondta, hogy befejeződött a kemoterápiás kezelése.

A nyár végéhez közeledve el sem tudom mondani, mekkora megkönnyebbülést jelent számomra, hogy véget ért a kemoterápiás kezelésem. Az elmúlt 9 hónap rettenetesen nehéz volt nekem és a családomnak egyaránt. Az élet, mint tudjuk, pillanatok alatt megváltozhat és meg kell találnunk a módját, hogy eligazodjunk a viharos vizeken és az ismeretlen úton

– mondja a videóban Katalin, aki azt is elárulta, hogy miképp küzdenek meg férjével közösen a nehéz időszakkal.

Még több hír a királyi családról! Jogsi nélkül vezetett és turistákat viccelt meg – 2 éve hunyt el II. Erzsébet királynő

Ez az időszak mindenekelőtt arra emlékeztetett minket Vilmossal, hogy gondolkodjunk el és legyünk hálásak az élet egyszerű, mégis fontos dolgaiért, melyeket sokan gyakran természetesnek veszünk: a szeretetért és azért, hogy szeretnek minket.

A Marie Claire most pedig arról ír, hogy a hercegné állapotáról megszólalt Vilmos herceg is, aki Walesben járt a napokban, ahol a Swiss Valley Community Általános Iskola diákjaival találkozott. A közönség kérdéseire válaszolva a herceg elárulta, hogy „bár remek hír, hogy befejeződött a kemoterápia, de Katalinnak még hosszú utat kell megtennie a teljes gyógyulás felé” – idézi a portál Vilmost.

Katalin hercegn\u00e9 \u00e9s Vilmos herceg

Katalin és Vilmos nehéz időszakon vannak túl

Fotó: Getty Imgages/Samir Hussein/WireImage

A hírek szerint egyébként a családon belül cseppet sem múlt el az aggodalom Katalin állapotát illetően, hiszen – ahogy Katalin is fogalmaz –, még nem teljes a gyógyulása.

Ez is érdekelhet! Diána egykori tánctanára minden titkot elárul a néhai hercegnéről

Most arra összpontosítok, hogy mindent megtegyek, amit tudok azért, hogy rákmentes maradjak. Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú, és továbbra is minden napot úgy kell vennem, ahogyan éppen jön

– mondta a walesi hercegné a videóban.

A figyelmetekbe ajánljuk