Vilmos herceg

Komoly üzenete van annak, hogy Vilmos szakállat növesztett

Ez a titkos üzenet Vilmos szakálla mögött – a herceg arcszőrzetének komoly jelentősége van

A brit királyi családban semmi nem történik véletlenül és ez igaz a sokakat megdöbbentő új külsőre is, amivel Vilmos a napokban jelent meg a nagyközönség előtt. A walesi herceg ugyanis szakállat növesztett, amit a nagy nyilvánosság előtt is megmutatott, amivel a szakértők szerint mindenkinek üzenni szeretett volna.



A szakáll viselésének – mint gyakorlatilag mindennek – régóta évszázados hagyományai vannak a brit királyi családon belül. A Marie Claire emlékeztet, hogy a jelenlegi trónörököst először idén augusztusban láthattuk dús arcszőrzettel, amitől úgy tűnik azóta sem vált meg, hiszen a napokban egy katonai rendezvényen újra szakállal jelent meg.

A portál emlékeztet, hogy a bennfentesek szerint II. Erzsébet mindig is kínosan ügyelt arra, hogy a királyi család tagjai hogyan jelennek meg a nyilvánosság előtt.

A férfiaknak szinte minden esetben teljesen csupasz arccal kellett mutatkozniuk a nagyközönség előtt, ezzel is a tisztaságot, az igényességet kifejezve.

Ez is érdekelhet! Katalin vadonatúj gyűrűje az újrakezdést szimbolizálhatja

Vilmos

A herceg a szakállal egyszerre sugároz erőt és lazaságot

Fotó: Getty Images

A néhai királynő csak abban az esetben engedte a szakáll viselését a férfiak esetében, ha azok valamilyen távoli, katonai kiküldetésen vettek részt. Ezekben az esetekben azért volt megengedőbb, mert azt gondolta, hogy a szakáll az erőt, a kitartást, a rátermettséget jelképezi a család férfitagjainál.

A szakértők szerint az, hogy Vilmos most valamelyest ellenszegül a nagymamája által támasztott elvárásoknak és hagyományoknak, egyértelműen arra utal, hogy

a herceg és a családja szeretnék modernebbé, megközelíthetőbbé tenni a királyi családot a nép számára.

Még több hír a brit királyi családról! Csak azért született, hogy tartalék legyen – 40 éves lett Harry herceg

Ez egyszerre sugároz erőt, kitartást és egyfajta lazaságot is. Jól példázza, hogy Vilmos most elsősorban családapa, akinek a felesége és a gyerekei a legfontosabbak ebben a nehéz időszakban. Egy új szerepkört jelöl ki Vilmos számára, ami a megbízható családfő, aki ráadásul ezzel az új külsővel kicsit lazít is az évszázadok során megszokott hagyományokon. A walesi herceg ezzel is – mint oly’ sok minden mással – azt üzeni az embereknek, hogy ő egy fiatalosabb, lazább monarchiában hisz

– idézi a portál Judi James szakértőt.

A figyelmetekbe ajánljuk