Vilmos és Harry herceg beszélgetnek.

Egy királyi szakértő szerint Vilmos és Harry sosem voltak igazán jóban egymással

Az elmúlt években Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolata világszerte címlapokra került, sokan azt állították, hogy a testvérek összevesztek, mielőtt a sussexi herceg lemondott volna a királyi családban betöltött vezető tagságáról.


Harry először a 2019-es Harry & Meghan: An African Journey című dokumentumfilm során foglalkozott a családi viszályról szóló spekulációkkal, amikor elismerte, hogy voltak „jó és rossz napjaik", az Oprahnak adott tavalyi interjújában pedig elárulta, hogy szerinte a bátyja „csapdába esett" a monarchiában.

Bár a szakítás sok királyi rajongót sokkolt, azt állították, hogy a köztük lévő feszültségek már egy ideje nőttek, Tina Brown királyi életrajzíró pedig azt állította, hogy „a testvérek közötti súrlódás a szakmai ellentétek miatt eszkalálódott".

Nemrégiben felröppent a hír, miszerint Vilmos és Harry Facetime-on és Whatsappon keresztül újra kapcsolatba kerültek egymással – bár a Szent Pál katedrálisban tartott platina jubileumi istentisztelet egyik résztvevője azt mondta, hogy Vilmos kerülte a kapcsolatot Harryvel.

Egy új jelentés szerint azonban Vilmos és Harry „sosem voltak igazán jó barátok”.

Ingrid Seward királyi szakértő azt állítja, hogy a testvérek „sosem jöttek ki különösebben jól egymással", de Vilmos felesége, Katalin hercegné megpróbálta „bátorítani a kapcsolatukat".

Seward egy, a Mirrornak adott interjújában ezt mondta:

A közös ügyeikről szóló tévéinterjúkban együtt ültek és viccelődtek egymással, de sosem voltak nagyon jó barátok.

Seward azt is hozzáteszi, hogy Katalin megpróbálta közös nevezőre hozni a testvéreket, de nem tudta őket közelebb hozni egymáshoz.

Katalin sokat tett azért, hogy bátorítsa a kapcsolatukat, és bár Vilmos mindig is odafigyelt Harryre, úgy érzi, jelenleg már nem tud többet tenni. Vilmos arra koncentrál, amiről tudja, hogy elérheti, ahelyett, hogy olyan dolgokra pazarolja az idejét, amin nem tud változtatni. Tudja, hogy mi vár rá, és tudja, milyen nehéz, de Katalin segítségével és édesapja, a walesi herceg támogatásával továbbra is pozitív és optimista a jövőjét illetően

– jegyezte meg Seward.

Vilmos és Harry egyelőre nem kommentálták az állításokat.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk