Fury.

A Marvel az elmúlt években nemcsak a filmek, hanem a sorozatok tekintetében is alaposan beerősített, erre az egyik legjobb példa a nemrég megjelent Titkos invázió című produkció. Nem túlzás kijelenteni, hogy a csapból is ez a széria folyik, ezen okból kifolyólag pedig 5 olyan sorozatot szedtünk össze, ami biztosan tetszeni fog, ha szereted a Titkos inváziót.


A S.H.I.I.E.L.D. ügynökei

A sorozat egy speciális SHIELD-csapat kalandjait követi végig, akiknek globális fenyegetések garmadájával kell szembenézniük.

A széria a Marvel-filmekkel párhuzamosan játszódik, azaz folyamatosan reflektál a különböző mozik cselekményeire, így például testközelből nézhetjük végig, miként kebelezi be a Hydra a világ legjelentősebb ügynökségét.

Emellett a Titkos invázió főszereplőjéről, Furyról (Samuel L. Jackson), és az ő motivációiról is sokat megtudhatunk.

WandaVízió

A WandaVízió a két kevésbé ismert M.C.U.-karaktert, Wanda Maximoffot (Elizabeth Olsen) és Víziót (Paul Bettany) egy ’50-es évekbeli külvárosi szitkomban szereplő, össze nem illő friss házaspárként mutatja be, ami merészen eltér a megszokott Marvel-sémáktól.

A régi sztenderdek és a kikacsintós utalások között a műsor néhány furcsa zavaró tényezőt is elhelyez, amelyek azt sugallják, hogy nem minden az, aminek látszik.

Ez is érdekelhet: 7 júliusban megjelenő sorozat, ami tökéletes szórakozást nyújt a borozós nyárestékhez

Homeland

A Homeland egy CIA-tiszt, Carrie Mathison (Claire Danes) történetét követi, aki biztosra veszi, hogy a terroristák fogságából szabadult tengerészgyalogost beszervezte az ellenség, és a férfi veszélyt jelent az amerikai népre.

Ezt az állítást azonban be is kell bizonyítani, ami közel sem lesz egyszerű feladat, ráadásul a dolgok az idő előrehaladtával egyre bonyolultabbak lesznek.

Carter ügynök

A Marvel Carter ügynök című szériája egyből a második világháború után veszi fel a fonalat, amikoris Peggy Carter (Hayley Atwell) a szerelmét, Amerika kapitányt gyászolja – aki később 70 évig a jég fogságában sínylődőtt.

Carternek azonban nincs ideje bánkódni, hiszen visszatér a SHIELD szolgálatába és egyből egy óriási feladattal kell szembenéznie: barátját, a milliárdos Howard Starkot (Dominic Cooper) árulással vádolják, a férfi pedig megkéri Cartert, hogy segítsen neki tisztázni a helyzetet.

Átutazók

Ez a nagy sikerű széria egy olyan csapatot mutat be, akik képesek a tudatukat a jövőből visszaküldeni a jelenbe, hogy megakadályozzák az emberiség kihalását.

Van azonban segítségük is, ugyanis a küldetésüket a jövő idővonalát figyelő mesterséges intelligencia egyengeti.

A távolról érkezett embereknek azonban meg kell tanulniuk kiigazodni a 21. század nehézségein, ami közel sem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolták, sőt, ez a probléma akkora gondot okoz, hogy a legfőbb küldetést is veszélybe sodorhatja!

Forrás: ITT és ITT

A figyelmetekbe ajánljuk