Vaják.
Netflix

7 júliusban megjelenő sorozat, ami tökéletes szórakozást nyújt a borozós nyárestékhez

Legtöbbünk számára a július a pihenésről szól: ilyenkor utazunk külföldre, olvassuk el a hónapokkal ezelőtt polcra száműzött könyveinket és kezdünk bele a gombaszámra szaporodó streaming-csatornák sorozataiba. Utóbbi talán az egyik legtökéletesebb formája a kikapcsolódásnak– főleg, ha még egy üveg bort is bontunk mellé. Igen, pontosan az következik, amire gondolsz: sorozatajánló, egészen pontosan 7 darab.


Az igazság ára (2. évad, 1. felvonás) – Netflix – 2023.07.06.

A vagány jogászról szóló sorozat nemsokára visszatér! Mivel a széria kifejezetten sikeres első szezont zárt, ezért a Netflixnél nem haboztak, azonnal berendelték a második évadot. A streaming-óriás azonban felosztotta két részre a megjelenést, így az első felvonás júliusban, míg a második augusztusban debütál.

A készítők szerint a következő etapban a rajongók friss arcokkal és új jogi ügyekkel ismerkedhetnek meg. Amennyiben a szériának sikerül hoznia az előző évad színvonalát, akkor a nézők biztosan elégedettek lesznek.

The Horror of Dolores Roach – Amazon Prime – 2023. 07.07.

A horror-vígjáték műfaja mindig is számos érdekességet rejtett magában, a The Horror of Dolores Roach pedig arra vállalkozik, hogy maradandót alkosson ebben a kategóriában. A széria Justina Machadot, egy elítéltet követ, aki a hosszú elzárás után visszatér a társadalomba.

A nő a szabadulása után masszőrnek áll, egy empanada-bolt pincéjében dolgozik, de a dolgok hamar elszabadulnak.

Ez is érdekelhet: 4 júniusban érkező Netflix-sorozat, amit kár lenne kihagyni!

Quarterback – Netflix – 2023.07.12.

Amerikai foci-rajongók, figyelem! A Netflixnek kifejezetten jó sportdokumentum-sorozatai vannak – mint például a TheLast Dance –, így tehát sokan bizakodva tekinthetnek a Quarterbackre.

A sorozat történetének középpontjában az NFL irányítói, Patrick Mahomes, Kirk Cousins és Marcus Mariota állnak, akikkel exkluzív felvételeket készítettek a tavalyi szezon során. A széria segítségével remélhetőleg olyan kulisszatitkokat tudhatunk meg a világ egyik legnépszerűbb sportjáról, mint még soha.

Az afterparti (2. évad) – Apple TV+ – 2023.07.12.

Apple szériájának első évada kifejezetten jól sikerült, nem véletlen, hogy az almás stúdió vezetői újabb epizódokat rendeltek be a készítőktől.

Már a megjelenés előtt lehet tudni néhány részletet a cselekményről: a vígjátéksorozat második évadában Danner nyomozó (Tiffany Haddish) egy esküvőre látogat, ahol meg kell találnia a titokzatos módon elhunyt vőlegény gyilkosát.

Full Circle – HBO Max – 2023.07.13.

A legendás Steven Soderbergh visszatért, és egy nem akármilyen sztorit hozott magával. A történet ugyanis egy kudarcba fulladt emberrablást mesél el, amely fokozatosan egy idegtépő, fordulatos drámává alakul át.

A szereposztás sem mondható gyengének, hisz Claire Danes, Timothy Olyphant, Zazie Beetz és még sokan mások is feltűnnek a produkcióban.

A Vaják (3. évad, 2. felvonás) – Netflix – 2023.07.27.

Júniusban megjelent a Netflix-sikersorozat 3. évadának első öt része, és július 27-én mutatják be az évad utolsó három epizódját.

A rajongók érthető módon már tűkön ülnek, hiszen minden bizonnyal óriási izgalmaknak lehetnek szemtanúi a szezonzáráskor, sőt, remélik, hogy arra a kérdésre is választ kaphatnak, miként építik bele a történetszálba azt a tényt, hogy a főszereplő, Henry Cavill, az évad végén búcsút int a szériának, és a helyét Liam Hemsworth veszi majd át.

Good Omens – Elveszett próféciák (2. évad) – Amazon Prime – 2023.07.28.

Az Amazon Prime szériája a Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch című regény alapján készült.

A sorozat két barát, egy Aziraphale nevű angyal (Michael Sheen) és egy Crowley nevű démon (David Tennant) sztoriját meséli el, akik a szabadidejüket a Földön töltik, és meg akarják akadályozni, hogy az Armageddon elpusztítsa a bolygót.

Forrás: ITT és ITT

A figyelmetekbe ajánljuk