stranger things

Stranger Things

A Stranger Things alkotói titokban átalakították a régi epizódokat

Anélkül, hogy a nézők észrevették volna, kijavítottak néhány hibát korábbi epizódokban, kicserélve az eredeti verziót az új, átalakított verzióra.


Még a legelszántabb nézők sem biztos, hogy észrevették, hogy a Stranger Things a megjelenés után többször is megváltozott. A sorozat társalkotói, Matt és Ross Duffer elárulták, hogy a Netflixen való debütálásuk után finomítottak az epizódokon, anélkül, hogy ezt a rajongóknak elárulták volna.

A páros nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy időnként visszamennek és megváltoztatnak az epizódokban apróságokat, kijavítva korábbi hiáikat. Elismerték, hogy már a 4. évad epizódjaiban is eszközöltek utólagos változásokat. A rajongók is kiszúrták, hogy a 4. epizódban egy guruló kamera március 22-i dátummal szerepelt - amit korábban, még a 2. évadban megerősítettek Will születésnapjaként -, de az újabb epizódban nem tettek utalást a különleges napra.

Az őszinte válasz az, hogy nyilvánvalóan a sorozat szereplőihez hasonlóan mi is elfelejtettük Will születésnapját. Szóval a vita most az, hogy kiigazítjuk-e Will születésnapját, vagy hagyjuk, hogy nagyon szomorú legyen. Szóval Ross meg az én memóriám sem túl jó, de szeretjük Willt, és nem akarom, hogy az emberek azt higgyék, hogy nem szeretjük Willt, mert elfelejtettük - szeretjük!

De most már említettük Dustin születésnapját ebben az évadban, szóval nagyon vigyázunk, hogy az emberek ne felejtsék el, hátha az idősíkok... Úgy gondoljuk, hogy az új születésnapja május 22. lesz, mert a május belefér Winona szájába az adott jelenetben. Szóval mi ezzel George Lucas-oljuk a helyzetet.

A páros nem árulta el, hogy mit változtattak még meg a sorozat korábbi epizódjain belül, bár kétségtelen, hogy van néhány Stranger Things szuperrajongó, aki rögtön az ügyön lesz.

(Forrás: Glamour)

A figyelmetekbe ajánljuk