stranger things

Ezt tudjuk a Stranger Things 4. évadának második feléről

A sorozat negyedik évada júliusban két új epizóddal ér véget.


A Stranger Things 4. évadának első fele már két hete megjelent, és már majdnem kihevertük a hatalmas Vecna leleplezést, amely a hét epizódot zárta. Sajnos még heteket kell várnunk a 4. évad igazi fináléjára is.

Ez az igazi finálé, a 4. évad 2. fele júliusban érkezik két egész estés epizóddal, amelyek az ígéretek szerint a Stranger Things eddigi legepikusabb jeleneteit tartalmazzák majd. Ahogy közeledik a megjelenés dátuma, a Duffer testvérek és a stáb többi tagja már elejtettek néhány utalást arra, hogy mi vár ránk.

A Netflix július 1-jén éjfélkor, mindössze egy hónappal az első etap premierje után, július 1-jén éjfélkor adja ki a 4. évad második részét. Bár minden várakozás hosszú a hatalmas végkifejlet után, a második etap elég gyorsan kijön a streameren futó más olyan sorozatokhoz képest, amelyeknek két részre osztott évadjuk van.

Az Ozark utolsó évadára három hónapot kellett várniuk a rajongóknak az első és a második rész között, így nagyszerű, hogy a Stranger Thingsnek csak egy hónapot kell várnia. A 2. felvonás két új epizódot tartalmaz majd, hogy lezárja a 4. évad történetszálait, hosszban pedig nem fognak rövidülni, sőt!

A nagyjátékfilmes hetedik epizód után (amely 1 óra 39 perces volt) a 8. epizód Papa címmel körülbelül 1 óra 25 perces lesz. A The Piggyback című finálé pedig 2 óra 19 perces lesz, és a 7. epizódhoz hasonlóan mozis méreteket ölt majd. Egy interjúban Matt Duffer azt mondta, hogy a hetes és a kilences epizód gyakorlatilag film. A kilencedik pedig egy hosszú film.

(Forrás: Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk