Egy részlet a Squid Game című sorozatból.
Netflix

Az új évad még csak a kezdet: Netflix-vetélkedő készül a Squid Game-ből

A Netflix Squid Game című sorozata, amely arról szól, hogy az emberek életüket kockáztatják és megölik egymást, hogy kimerítő adósságukat törleszthessék, valódi vetélkedővé válik.


Bár a Netflix csak most jelentette be, hogy a Squid Game visszatér a második évaddal, a streamingszolgáltató megosztotta terveit, hogy a franchise-t egy valódi játékshow-val bővíti, amelyet az eredeti sorozat középpontjában álló fiktív verseny ihletett.

A Squid Game-hez hasonlóan a Squid Game: The Challenge-ben 456 játékos verseng a 4,56 millió dolláros nyereményért, amelyet végül csak egy résztvevő nyerhet el.

A Netflix nem szkriptelt és dokumentumfilm-sorozatokért felelős alelnöke, Brandon Riegg az új játékműsorról szóló nyilvános nyilatkozatában a Squid Game alkotóját, Hwang Dong-hyukot dicsérte, és a sorozat világméretű sikerét említette többek között a Netflix azon döntésének indokaként, hogy a sorozatból egy olyan műsort csináljon, amelyben a közönség is részt vehet.

Míg a Squid Game egy koreai sorozat, a Netflix kifejezetten angolul beszélőket keres a világ minden pontjáról az új sorozathoz, a hivatalos toborzási weboldal szerint.

Forrás: The Verge


A figyelmetekbe ajánljuk