Squid Game  Seong Gi-hun
IMDB

Végre megérkezett az első hivatalos beharangozó a Squid Game második évadához

A második évadban a játékok még halálosabbak lesznek?


A Squid Game vitathatatlanul a Netflix legsikeresebb műsora volt 2021-ben. Az elmúlt egy évben pedig többször is pedzegették, hogy vajon mikor tér vissza a sorozat, mi vár Gi-hun karakterére és milyen izgalmakkal tudna szolgálni a folytatás.

Nos, a készítők most hivatalosan is bejelentették, hogy a koreai produkció valóban folytatódik.

A sorozatról készült kritikánkat ITT olvashatod el.

A író-rendező, Hwang Dong-hyuk pedig egy közleményt is kiadott:

12 évbe telt, mire a Squid Game első évada tavaly életre kelt. De 12 nap kellett ahhoz, hogy a Squid Game minden idők legnépszerűbb Netflix-sorozatává váljon. A Squid Game írójaként, rendezőjeként és producereként üdvözletemet küldöm a rajongóknak szerte a világon. Köszönjük, hogy néztétek és szerettétek a sorozatunkat. És most, Gihun visszatér. A Frontember visszatér. Jön a 2. évad. Az Öltönyös férfi visszatérhet. Bemutatkozik Junghee barátja, Cseolszu is. Tartsanak velünk még egyszer egy vadiúj körre.

A második évad pedig nem minden. Ugyanis 2021 vége felé Dong-hyuk elárulta a koreai KBS-nek, hogy már elkezdett tárgyalni a harmadik évadról is a Netflixszel. Így tekintettel arra, hogy a sorozat egy évaddal a háta mögött mennyire népszerű, és hogy ennek hatására a platformon futó más K-dráma sorozatok is milyen jó nézettséget produkáltak, biztosra vehető, hogy a Squid Game még jó ideig folytatódni fog, függetlenül a Netflix egyéb egzisztenciális problémáitól.

(Gizmodo)

A figyelmetekbe ajánljuk