Squid Game
Netflix

4 kérdés, amire mindenki kíváncsi a Squid Game új évadával kapcsolatban

A dél-koreai Squid Game a Netflix történetének egyik legsikeresebb sorozata, amely nemsokára új évaddal jelentkezik. De mit lehet tudni az új etapról? Az alábbi cikkben elmondjuk!


Mikor jelenik meg a második évad?

A készítők egyelőre nem jelentették be a sorozat második évadának a pontos dátumát, azt azonban sokan tudni vélik, hogy az első epizód 2024 év vége felé érkezhet meg a Netflixre.

A forgatás azonban már idén nyáron elkezdődött, így abban biztosak lehetünk, hogy a készítők minden erejükkel azon lesznek, hogy összejöjjön a 2024-es premier – írja a Marie Claire UK.

Kik fognak szerepelni az új évadban?

Mivel az első évadban néhány kivételt leszámítva gyakorlatilag minden jelentős karakter meghalt, az új etap színészgárdája alaposan meg fog újulni.

Az újoncok előtt azonban említsük meg, kik fognak visszatérni a következő felvonásra. A sorozat főszereplője, Lee Jung-jae ismét belebújik Seong Gi-hun i bőrébe, illetve Lee Byung-Hun és Wi Ha-Jun, pedig Front Man és Hwang Jun-ho szerepében teszik tiszteletüket a produkcióban.

Ez is érdekelhet: 4+1 koreai sorozat, ha már nagyon várod a Squid Game 2. évadát!

Rajtuk kívül a Squid Game második évadának szereplőgárdájához csatlakozik Jo Yu-ri, Kang Ae-shim, Park Gyu-young, Choi Seung-hyun, Lee David, Lee Jin-uk, Roh Jae-won, és Won Ji-an is.

Miről fog szólni a cselekmény?

Az előző évad végén a főszereplő az utolsó pillanatban meggondolta magát, és úgy döntött, hogy végül mégis szembefordul a játék rendezőivel.

A Squid Game második évada a hírek szerint ott kezdődik, ahol az első évad véget ért, és Gi-hun a szervező nyomába ered, aki épp a konkurens versenyek felszámolását akarja véghez vinni.

A különböző belsős információk szerint a főszereplő,Gi-hun – nem meglepő módon – valamilyen oknál fogva ismét visszakerül a játékba, ahol újra a túlélésért kell küzdenie.

Mit mondanak az alkotók?

A Squid Game írója, rendezője, producere és alkotója, Hwang Dong-Hyuk tavaly üzenetet küldött a rajongóknak, amiben bejelentette a sorozat második évadát.

Egy teljesen új kör jön. 12 évbe telt, mire tavaly életre hívtuk a Squid Game első évadát. De 12 nap kellett ahhoz, hogy a Squid Game minden idők legnépszerűbb Netflix-sorozatává váljon. A Squid Game írójaként, rendezőjeként és producereként egy hatalmas köszönetet szeretnék mondani a rajongóknak szerte a világon. Köszönjük, hogy néztétek és szerettétek a sorozatunkat. És most, Gi-hun visszatér. A Front Man visszatér. Jön a 2. évad. Az öltönyös férfi talán visszatér. Bemutatkozik Young-hee barátja, Cheol-su is. Csatlakozzatok hozzánk még egyszer egy teljesen új fordulóra

– állt a közösségi médiára posztolt közleményben.

A figyelmetekbe ajánljuk