Jelenet a Birmingham Bandája című sorozatból.

Itt a nyár, a streaming-szolgáltatók azonban ügyelnek arra, hogy a strandszezon alatt is legyen mit néznünk. Az alábbi cikkben öt olyan sorozatot mutatunk be, ami júniusban jelenik meg.


A fiúk 3. évad (2022. június 3. – Amazon Prime)

A fiúk című sorozat olyan szuperemberekről szól, akik egy hatalmas, dollármilliárdokat kaszáló multimilliárdos vállalkozás részei, amely mindent megtesz a profit és a hatalom növeléséért. Az emberek rajonganak a közösségi médiában és a mozifilmekben szereplő úgynevezett „szupikért", ám a valóságban ezek az emberek végtelenül romlottak és önteltek, akik folyamatosan visszaélnek az erejükkel.

Egy csapat azonban úgy dönt, hogy leleplezi az álszent hősöket, ám ehhez a Hazafi által vezetett „szupiknak" is lesz egy-két szava. Az első két évad elképesztően látványosra sikeredett, ám a rajongók reményei szerint a 3. etap messze túlszárnyalja majd az előző szezonokat.

Ms. Marvel (2022. június 8. – Disney +)

A sztori főszereplője, Kamala Khan (Iman Vellani) egy átlagos, hétköznapi Bosszúálló-rajongó, ám egy nap felfedezi, hogy ő maga is rendelkezik különböző szuperképességekkel. A várva várt új Marvel-sorozatban az eredeti képregénysorozat egyik legkedveltebb karaktere végre a képernyőn is debütál.

Az első előzetes alapján humorból és nagyszabású akciójelenetekből biztosan nem lesz hiány.

Birmingham bandája 6. évad (2022. június 10. – Netflix)

Közel kilenc évvel az első epizód sugárzása után a Birmingham bandája visszatér a hatodik és egyben utolsó évaddal. A sorozat remekül mutatja be a két világháború közötti időszakot, amely a bűnözés és a korrupció melegágya volt.

Thomas Shelby (Cillian Murphy) gengsztercsapata világszerte elnyerte a nézők szeretetét, ami azt jelenti, hogy az utolsó fejezet biztosan lendületes és erőszakos lesz.

A sorozatot ugyan tavasszal már bemutatták az Egyesült Királyságban, ám a magyar közönség ebben a hónapban láthatja először a nagy sikerű széria befejező évadát.

Az Esernyő Akadémia 3. évad (2022. június 22. – Netflix)

Vannak diszfunkcionális családok, és vannak a Hargreeves-gyerekek, akiket egy-egy különc öregember fogadott örökbe, hogy szuperhősök élő fegyvereként neveljék őket, akik nem mellesleg tudnak utazni az időben.

Miután a 2. évad kalandjai az 1960-as évek Dallasában játszódtak, az Esernyő Akadémia hősei visszatértek a jelenbe, ahol újabb kihívásokkal kell szembenézniük.

Man vs. Bee (2022. június 24. – Netflix)

A vígjátékok királyától, Rowan Atkinsontól idén júniusban kapunk egy új sorozatot, amely a Man vs. Bee címet viseli.

A sorozat cselekménye rendkívül egyszerű: Trevor (Rowan Atkinson) konfliktusba keveredik egy méhhel, miközben házfelügyeletet végez egy fényűző kúriában.

Forrás: Elle, Dual Shockers


A figyelmetekbe ajánljuk