phoebe bridgers snl

Phoebe Bridgers fellépése emlékezetes lett, fura módon még vitát is generált, most pedig sok pénzért elárverezte a törött hangszert.


Phoebe Bridgers fellépése a Saturday Night Live-ban kifejezetten emlékezetes lett, miután a szám végén a rocksztár rocksztárhoz méltón széttörte a gitárját az erősítőn. Ettől aztán nagyon sok nyárspolgár lett dühös, hogy szét merészelte a hangszert zúzni, látszólag elfeledkezve a rockzene több évtizedes történelméről és hagyományairól. Több idősebb zenész is kikelt miatta.

Összességében tipikusan a nagy hűhő a semmiért esete volt. De ha már ekkora figyelmet kapott, a zenész úgy döntött, meglovagolja a felháborodásból adódó hírnevet és az összetőrt, kvázi relikvia hangszert árverésre bocsájtotta jótékonysági célokra. Legalább valami értelme legyen ennek az egész fura hisztinek, gondolhatta.

Nos, a hétvégén valaki 100 ezer dollárt fizetett érte, ami forintban valahol 30 millió körül mozog. A pénzt a GLAAD melegjogi szervezet kapja, aminek ami nagyon hálás volt az akcióért. Mint mondta a szervezet díjátadójának producere, amikor este lefeküdt, még 18 ezer dollárnál tartott a licit és már azt is hihetetlenül soknak gondolta, a 100 ezer legvadabb álmaikat is meghaladta.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk