Ahogy Kurt Cobain széttörött gitárját és az Aerosmith egyik díját is.December 4-én elárvereznek két gitárt, amin a nemrég sajnálatos módon elhunyt Eddie Van Halen játszott és részben maga is készítette őket. Az egyik egy fekete-fehér az 2004 EVH Charvel Art szériából, a másik egy fekete-fehér-vörös darab, amit Van Halen maga készített a házi stúdiójában és ami ajándék volt egy barátjának. Arra számítanak, hogy nagyjából 40 ezer és 60 ezer dollár, vagyis 12 millió és 18 millió forintnyi összegért cserélnek majd gazdát a hangszerek.

Az árverés két napos lesz, a Julien's aukciós ház rendezi Icons & Idols Trilogy: Rock 'n' Roll néven és más legendák dolgaira és le lehet csapni majd rajta. Például egy gitárt, amin Kurt Cobain zenélt az In Utero turnéján és amit a koncert végén össze is tört. De árulni fogják Michael Jackson egyik kesztyűjét is, amit a The Jacksons Victory című turnéján hordott, David Bowie jegyzeteit 1974-ből, sőt még az Aerosmith által nyert 1993-as MTV Video Music Award közönségszavazásának díját – írja a Brooklyn Vegan.

Friss

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több ezer kilométert hánykolódott az óceánon egy most célba ért palackposta

És már válaszoltak is rá.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Louis Vuitton is csatlakozik az űrturizmushoz? – futurikus divatbemutatót tartottak

A vírusnak köszönhetően az idei nyár és a vele járó külföldi utazások sem történnek zökkenőmentesen. A Louis Vuitton házának kreatív igazgatója, Nicolas Ghesquière pedig éppen ezért gondolt arra, hogy az egzotikus tengerpartok helyett inkább az űrbe repíti az embereket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk