Steve Perry David Lee Roth távozása után csatlakozott volna a bandához.


A Journey énekese, Steve Perry a The Rolling Stone-nak sztorizgatott nemrég elhunyt zenésztársáról, Eddie Van Halenről, az interjúban pedig elmesélte, hogy majdnem a Van Halen énekese lett belőle. 1985-ben, amikor David Lee Roth távozott az együttesből, akkor a legendás gitáros megkereste Perry-t, hogy zenéljenek egy picit együtt és akár csatlakozzon hozzájuk.

Nagyon szerettem volna. Az egyetlen problémám a gondolat volt, hogy vajon képes leszek-e az én hangszínemmel jól és ugyanúgy elénekelni David Lee Roth dalait. Nem tudtam, hogy én vagyok-e erre az ideális ember. Nem sokkal ezután megtalálták Sammy-t és ő tökéletes volt erre.

Perry maradt a Journey énekese, Sammy Haggar pedig a Van Halen új énekese lett több, mint egy évtizedre. Érdemes azért elképzelni azt az alternatív univerzumot, amiben Steve Perry váltotta volna David Lee Roth-ot.

Friss

UFO-król készít dokumentumfilm-sorozatot J.J. Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk