sarolta és györgy
Bryn Colton/Getty Images

Különleges jelentéssel bír Sarolta hercegnő első ékszere

A királyi család többi női tagjához hasonlóan Sarolta is szimbolikus ékszerrel tisztelgett Erzsébet királynő előtt.

A királyi család tagjai ékszereikkel is tisztelegtek a néhai királynő előtt. Többek között Katalin hercegné Erzsébet királynő kedvenc ékszerét viselte a temetés előtti fogadáson a Buckingham-palotában: egy három sorból álló gyöngynyakláncot vett fel, amit Erzsébet is gyakran hordott. Meghan hercegné pedig többek között egy pár gyémánt- és gyöngy fülbevalót viselt, amelyet Erzsébet még 2018-ban ajándékozott neki.

Stefan Rousseau - WPA Pool/Getty Images

De nem ők voltak az egyetlenek, akik szentimentális értékű ékszereket vettek fel a temetésre: Katalin lánya, Sarolta hercegnő is tisztelgett dédnagymamája előtt.

Sarolta fekete kabátjának bal oldalán egy lópatkó formájú gyémánt köves brosst viselt. A kis patkóbross Sarolta fekete, gombos kabátján ült, amelyet fekete kalappal, fekete cipővel és ruhával párosított. Az ékszert állítólag a királynőtől kapta, mivel mindketten szerették a lovakat – ezért is húzhatta fel, hiszen az ékszer a királynő lovak és a lovas sportok iránti szeretetére utalhat.

Chris Jackson/Getty Images

Ráadásul az első alkalom, hogy a hétéves Sarolta ékszert visel nyilvánosan. Emellett kalapot is most vett fel először hivatalos eseményen hasonlóan a szertartáson részt vevő többi női családtaghoz.

Bryn Colton/Getty Images

Hogy Sarolta hogyan figyelmeztette testvérét, György herceget, arról itt lehet olvasni.

(Marie Claire)


A figyelmetekbe ajánljuk