Sarolta hercegnő és György herceg
Patrick van Katwijk/Getty Images

Húga figyelmeztette György herceget, hogyan tisztelje meg a királynőt a temetés alatt

Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan részt vesznek egy temetésen.

György herceg és Sarolta hercegnő is ott volt Erzsébet királynő temetésén, és a résztvevők szerint a koruknál jóval érettebben viselkedtek, amikor több millió néző előtt gyászolták dédnagymamájuk elvesztését.

Bryn Colton/Getty Images

Sőt, Sarolta hercegnőt még azon is rajtakapták, hogy pontosan megmondja a nagybátyjának, mit kell tennie, amikor a királynő koporsója a Westminster-apátságban tartott gyászszertartást követően a Wellington Archban elhaladt mellettük.

Egy videón látható, ahogy a hétéves Sarolta azt mondja a bátyjának, hogy hajoljon meg, amikor a koporsó elhalad mellette. A kilencéves György látszólag figyelmesen hallgat a nővérére, és követi is az utasításait.

Sarolta egyébként először viselt hivatalos kalapot – mint a szertartáson részt vevő többi női családtag – és élete első királyi brossa is most került fel – a kis lópatkó formájú ékszer a királynő lovak és a lovas sportok iránti szeretetére utalhat.

Chris Jackson/Getty Images

Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan részt vesznek egy temetésen, bár 2022 márciusában ők is megjelentek Fülöp herceg gyászszertartásán, miután 2021-es temetését a koronavírusjárvány miatt 30 vendégre korlátozták.

(Glamour)


A figyelmetekbe ajánljuk