Jelenet a Sárkányok háza című sorozatból.
HBO

Ez az egyetlen olyan karakter, aki az összes Sárkányok háza-epizódban szerepelt

A Trónok harcához hasonlóan a Sárkányok háza is nagy szereplőgárdával rendelkezik, az epizódok pedig gyakran ugrálnak egyik helyszínről a másikra.


Néha egész epizódok telnek el úgy, hogy a „főszereplők" jelentős része nem is jelenik meg a képernyőn. Van azonban egy karakter, aki, mint kiderült, az évad minden egyes epizódjában feltűnt.

A Twitteren egy rajongói fiók rámutatott, hogy Alicent királyné testőre, Ser Criston Cole – akit Fabien Frankel alakít – az egyetlen olyan figura, aki mind a 10 epizódban feltűnt.

Fabien Frankel Ser Criston Cole szerep\u00e9ben a S\u00e1rl\u00e1nyok h\u00e1za c\u00edm\u0171 sorozatban.\u200b

Fabien Frankel Ser Criston Cole szerepében a Sárlányok háza című sorozatban.

HBO

A rajongók azt feltételezhették, hogy Rhaenyra vagy Daemon Targaryen jön ki „győztesen” ebből a meccsből, de ők feltűnően hiányoztak a kilencedik epizódból, amelynek középpontjában II. Aegon király megkoronázása állt.

Cole-t a sorozat során végig Frankel formálta meg, míg a többi, fiatalabb karakterereket az időbeli előrehaladás miatt más-más színészek alakították.

Frankelnek állítólag nehézkés a kapcsolata a rajongókkal, akik ugyan élvezik a színész játékát, de megvetik a karakterének gazemberré válását.

A kilencedik epizódban a rajongók Cole fejét követelték a legutóbbi sajnálatos tettei okán, ami után úgy tűnt, hogy a testőrnek semmilyen következménnyel nem kell szembenézni a kistanács ülése során elkövetett gyilkosság miatt.

A múlt héten a rajongók azon viccelődtek, hogy a karakter nem öregszik a sorozat során, annak ellenére, hogy többször ugrottak az időben, és számos más színészt kicseréltek, hogy tükrözze a koruk változását.

Forrás: Independent


A figyelmetekbe ajánljuk