A Sárkányok háza plakátja.
HBO

Ezzel az óriási előnnyel fut neki a Sárkányok háza a második évadának

A Sárkányok háza showrunnere azt ígéri, hogy a második évadban nem cserélik le a teljes szereplőgárdát, így a sorozat egy nagy előnnyel folytathatja a következő szezont.


Ryan Condal showrunner a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt arról, hogy a Sárkányok háza első évada máris viszonylag könnyebbé teszi a következő szezon elkészítést.

Condal először természetesen a kiszámítható dolgokat említette meg, mint például, hogy a stáb már jobban ismeri a sorozat ritmusát és azt, hogyan kell egy nagyszerű tévés évadot készíteni.

Ez is érdekelhet: Úgy tűnik, George R.R. Martin is megerősíti a Viserys Targaryen-elméletet

De a showrunner arra is rámutatott, hogy a 2. évadban könnyebb dolguk lesz, hiszen időugrások nélkül, ugyanazzal a sztárszereplőgárdával mesélik el a történetet.

Az írás sokkal könnyebb, mert most egy ilyen nagyszerű szereplőgárdának írsz (…). Ők háromdimenziós karakterek, és sokkal könnyebb elmesélni a történetüket, mert már megtestesültek, és emiatt öröm az írás

– fejtette ki a Condal.

Cikkünk hasonló témában: Ezt kell tudni a félelmetes szörnyről, akinek Daemon énekelt a Sárkányok háza-fináléban

A hír hallatán többen is örömüket fejezték ki, ugyanis mind a rajongók, mind az újságírók szabályosan gyászba estek, mivel a Milly Alcock fémjelezte fiatal gárda meglehetősen keveset szerepelt a vásznon. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a már megszokott stábtagok egy darabig nem lesznek leváltva.

Forrás: Slash Film

A figyelmetekbe ajánljuk