Robert Downey Jr.
Getty Images

A színész milliárdos összeget kap majd az alakításért

Brutális gázsit kap Doctor Doom megformálásáért Robert Downey Jr.

Az utóbbi években a Marvel-univerzum egyértelmű nyertese volt a hollywoodi filmgyártásnak, hiszen folyamatosan hatalmas bevételt termel a gyártóknak. Minden bizonnyal így lesz ez a következő alkotással is, amelyben újra feltűnik Robert Downey Jr. is. A hírek szerint a színész azonban nemcsak a szuperhősfilmek iránt érzett rajongásáért vállalta a szerepet, hanem a nem mindennapi gázsijáért is.



Szuperhősből válik szupergonosszá a Marvel-filmekből ismert Robert Downey Jr. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a színész, aki éveken keresztül Vasembert alakította, most Doctor Doom szerepébe bújik majd a közelgő Avengers:Doomsday című filmben.

Ez is érdekelhet! A Marvel vezetője szerint a következő Bosszúállók-filmekbe nem tér vissza minden főszereplő

A színész, aki csak és kizárólag úgy volt hajlandó elvállalni a szerepet, ha az eddigi Bosszúállok-filmeket rendező Anthony Russo és Joseph Russo ülnek újra a rendezői székbe, ezen felül hatalmas fizetést is remélhet majd a forgatásokért.

A Maxim információi szerint a két rendező összesen közel 80 millió dollárt, vagyis 29 milliárd forintnak megfelelő összeget vehetnek majd fel, de Robert Downey Jr. még ennél is nagyobb gázsira számíthat.

A portál szerint a színész a szerepért közel 100 millió dollárt, tehát 36 milliárd forintos összeget zsebel majd be.

Ezt is olvasd el! A Marvel- és DC-univerzumon túl: 4 szuperhősfilm, amit látnod kell!

Ezen felül természetesen jár neki minden, ami egy hollywoodi szupersztárt megillet. Vagyis kap külön magángépet, saját testőrséget és egy külön lakóautót is. A portál emlékeztet, hogy az egykor drogrproblémákkal küzdő színész messze a legjobban fizetett Marvel-sztár.

Az ezidáig összesen tíz szuperhősfilmben felbukkanó színész

eddig összesen körülbelül 5-600 millió dollár körüli összeget keresett az alakításával. Ez átszámolva közel 200 milliárd forintot jelent.

A rajongóknak azonban még várniuk kell egy darabig, amíg Downey Jr.-t újra a mozivásznon láthatják, az Avengers:Doomsday ugyanis a tervek szerint csak 2026 májusban kerül majd a mozikba.

A figyelmetekbe ajánljuk