jelenet a Bosszúállók Végtelen háborúból
Fotó: IMDb

A Marvel vezetője szerint a következő Bosszúállók-filmekbe nem tér vissza minden főszereplő

Egyelőre nem sokat tudunk arról, hogy miről fog szólni a Marvel-moziuniverzum 6. fázisát lezáró két Bosszúállók-film, abban viszont biztosak lehetünk, hogy nem fog bennük feltűnni az elmúlt 3 év összes főszereplője – erről nyilatkozott ugyanis egy interjúban Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, írja a Slash Film.


A következő két, 2026-ra és 2027-re tervezett Bosszúállók sorsa eléggé hányattatott. Az eredetileg A Kang-dinasztia alcímet viselő első rész a címszereplő főgonoszt játszó Jonathan Majors elleni, testi sértéssel és zaklatással kapcsolatos vádak miatt valószínűleg teljesen másról fog majd szólni. Majors ügyének kirobbanásával szinte egy időben ráadásul az eredeti rendező, Destin Daniel Cretton is távozott a projektből.

Az utóbbi probléma a legfrissebb hírek szerint megoldódni látszik, ugyanis az eddigi utolsó két Bosszúállók-filmet, a Végtelen háborút és a Végjátékot is rendező testvérpáros, Joe és Anthony Russo tárgyalásokat folytat a visszatéréssel kapcsolatban.

A Marvel Studiosnak valószínűleg most a sztori kidolgozása mellett a megfelelő karakterek kiválasztása okozza a legnagyobb fejtörést. Ez leginkább annak köszönhető, hogy az elmúlt pár évben a korábbi, mozifilmekre épülő fázisokkal ellentétben a Disney+-on megjelent sorozatok miatt annyi különböző új hős bukkant fel, amennyit képtelenség lenne egyetlen filmben ízlésesen felvonultatni.

Nem meglepő, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke egy friss interjúban így beszélt A Kang-dinasztiáról és az utána következő Titkos háborúról:

Az igazság az, hogy ezekben a Bosszúállók-filmekben egy történetet fogunk elmesélni, és ebben nem lesz hely százezer szereplőnek. Szóval döntéseket kell majd hoznunk, az biztos. De ez nem jelenti azt, hogy a kimaradt karaktereket soha többé nem fogják látni a nézők.
Anthony Mackie Amerika Kapit\u00e1nya

Anthony Mackie Amerika Kapitánya szinte biztos, hogy a szereplők között lesz majd

Fotó: IMDb

Arról egyelőre csak találgathatunk, hogy melyik Bosszúálló fog komolyabb szerepet kapni ezekben filmekben, az viszont hatalmas meglepetés lenne, ha Amerika Kapitány, Doctor Strange vagy Pókember nem lenne közöttük.

A figyelmetekbe ajánljuk