Pedro Pascal egy TV-műsorban, 2023
Fotó: GettyImages

Pedro Pascal megnézett volna magáról egy kiállítást, de akadt egy kis bökkenő

Az utóbbi években felkapott – a Trónok harca, a Narcos és a The Last of Us sorozatokból is ismert – színész pár kollégájával szerette volna meglátogatni azt az angliai kiállítást, ahol több műtárgy is őt ábrázolta vagy éppenséggel róla szólt. A szándék megvolt, azonban egy apró ok miatt már nem tudtak bejutni.



A 48 éves chilei származású Pedro Pascal múlt héten színésztársával, Russell Tovey-val és az egykori zenész Robert Diamenttel együtt érkezett a margate-i Rhodes Galériába, hogy megtekintse a műveket. Csakhogy az bezárt. A bakiról Instagram-posztban emlékeztek meg, amit az alábbi leírással láttak el: a margate-i művészbarátok újraegyesültek.

Az „ADHD hiperfixáció és miért tűnik úgy, hogy szerelmes vagyok Pedro Pascalba” névre keresztelt művészeti kiállítást egyébként a 45 éves Heidi Gentle Burrell készítette, aki elárulta:

művészetével az önmaga által diagnosztizált ADHD-ját fejezi ki.

A művésznő csak akkor tudta meg, hogy a társaság megpróbálta meglátogatni a kiállítását, miután meglátta a már említett fotót Tovey Instagram-oldalán. Hozzátette, hogy Pascalt először a Buffy, a vámpírok réme tévésorozatban, valamint a 2015-ös Bloodsucking Bastards – magyar címet nem kapó – horrorvígjátékban nyújtott korai alakításaiban látta.

Ez is érdekelhet: Pedro Pascal megmutatta, milyen volt a hangulat a Last of Us forgatásán

Azonban úgy nyilatkozott, nem is nevezi magát a színész megszállott rajongójának, de már jóval azelőtt értékelte Pascal jó kisugárzását, mielőtt híres lett volna:

Egyszerűen csak úgy találtam, hogy művészi szempontból nagyon érdekes arca van. Van két kis kopasz folt a szakállában, ráncok a szemöldökén és az orrnyergén.

A kiállítás egyébként szeptember 1-jéig tekinthető meg a Rhodes Galériában, viszont elsőként a nyitva tartásnak mindenképp nézzünk utána!


A figyelmetekbe ajánljuk