Pedro Pascal last of us premier

Pedro Pascal megmutatta, milyen volt a hangulat a Last of Us forgatásán

A The Last of Us 1. évadának fináléja minden bizonnyal megdöbbentette a rajongókat, ám Pedro Pascalnak biztos gyógymódja van a sokkra.


Az HBO Max sorozatának 9. epizódja után Pedro Pascal Instagramon ünnepelt. A posztjában vicces fotók láthatóak, amelyeken ő mint Joel és Bella Ramsey mint Ellie együtt pózolnak. Ám a színész egy baki videót is közzétett.

Ez is érdekelhet:The Last of Us-valóság: egyre több gomba alkalmazkodik ijesztően a globális felmelegedéshez

Beldro a dombon. A The Last of Us szereplőinek, alkotóinak és stábjának. Bármelyikőtökért életben maradnék. Apokalipszis szintű hála

– írta posztjához.

A baki videóban láthatjuk, amint Pascal Joelje megpróbál elmagyarázni valamit Ellie-nek. A színész azonban kiesett a szerepéből, és nevetni kezdett, amitől természetesen Bella nevetésben tört ki. De a rajongók emlékezhetnek arra a pillanatra, amikor a két főhős épp Tommyhoz akart eljutni.

Úgy tűnik, hogy a duó a számtalan nehéz feladat ellenére a képernyőn kívül remekül szórakozott. De a színész barátja és fodrásza, Coco Ullrich-Mooney is több kulissza mögötti felvételt osztott meg az Instagramon.

A The Last of Us rajongói pedig továbbra is izgulhatnak majd a duóért, hiszen a forgalmazó bejelentette, hogy érkezik a második évad. Bár úgy tűnik, hogy kis időre ezekkel a videókkal kell beérniük a nézőknek, hiszen a legújabb szezon 2024 végére, 2025 elejére várható.

A figyelmetekbe ajánljuk