Tony Headley.

Nemrégiben bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első 4 külföldi fellépőjét.


November 29-én délben végre lehullt a lepel a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első 4 fellépőjéről.

Most már biztos, hogy az egyik legizgalmasabb balatoni zenei fesztiválon jövőre színpadra lép többek között a Morcheeba, a Son Mieux, a The Brand New Heavies, és a legendás Spandau Ballet egykori frontembere, Tony Headley is.

Ez is érdekelhet: 4+1 budapesti program novemberben, amit kár lenne kihagyni!

Az előbbi fellépők közül talán a Spandau Ballet nevű brit formáció egykori frontemberének neve hangzik a legismerősebben, ami nem meglepő, hiszen a banda olyan világslágereket jegyez, mint a Gold, vagy az Only When You Leave.

A Morcheeba pedig egy Magyarországra rendszeresen visszatérő zenekarnak számít, hiszen az elmúlt évtizedben számos alkalommal játszottak valamelyik hazai fesztiválon, vagy klubban.

Érdemes pár szót ejteni a fesztiválról is: a Paloznaki Jazzpikniket először 2012-ben, a Balaton északi partján fekvő kis falu Tájházának udvarán rendezték meg.

Azóta a esemény viszont évről évre egyre nagyobbá és meghatározóbb vált, jó példa erre, hogy az utóbbi esztendőkben olyan világhírű előadók tették itt tiszteletüket, mint a The Jacksons, a Kool & the Gang, vagy épp Rick Astley.

A jövő évi Jazzpikniket 2024. augusztus 1-je és 3-a között rendezik meg.

A figyelmetekbe ajánljuk