Nicolas Cage.

Elon Musk miatt dőlt dugába Nicolas Cage nagy terve

Nicolas Cage a Jimmy Kimmel Live! című műsorban elárulta, hogy egyszer megpróbált egy filmstúdiót építtetni Las Vegasban, és a város eredetileg 80 millió dollárt biztosított a projektre. Ám az élet, pontosabban szólva a világ egyik leggazdagabb embere közbeszólt.


A színész a szóban forgó interjúban elmondta, hogy Elon Musk a városba érkezett, és Las Vegas városa végül úgy döntött, hogy a pénzt a Teslába fekteti a kívánt filmstúdió helyett.

Cage Las Vegasban él, és a város volt a kulisszája néhány filmjének, például a Las Vegas, végállomásnak is. Cage a szóban forgó moziban nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb színésznek járó Oscar-díjat.

Cage megerősítette, hogy eredetileg adóügyi okokból költözött Las Vegasba, de elmondása alapján hamar megtanulta szeretni a várost.

Megpróbáltam egy filmstúdiót építtetni ott, aztán jött Elon Musk, és az összes pénzt, amit a filmstúdióra kaptam – 80 millió dollárt – a Tesla vállalatba fektették, ami aztán ironikus módon az összes vizet elvezette a városból. De majdnem megkaptam, majdnem kaptam egy filmstúdiót

– mondta Cage.

Cage jelenleg a A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című film sajtókörútján van, amelyben saját maga kitalált változatát alakítja.

Forrás: Variety


A figyelmetekbe ajánljuk