Nicolas Cage a tengerparton napozik.
Lionsgate

Megérkezett a Nicolas Cage-ről szóló film új előzetese

Nicolas Cage komoly fába vágta a fejszéjét, hiszen a nemsokára megjelenő filmjében a saját, kitalált verzióját kellett eljátszania.


Nicolas Cage pályafutása során sokfajta filmben szerepelt már. A színész az akciótól kezdve a horroron át szinte minden műfajú moziban feltűnt már, de legújabb projektje karrierje eddigi legfurcsább, mégis talán a legizgalmasabb vállalkozása.

A világjárvány miatt elhalasztott, Tom Gormican rendezésében készülő film, amelyben Nicolas Cage saját maga kitalált változatát alakítja, jövő áprilisban kerül a mozikba.

A Cage által már most „túl bizarrnak" nevezett The Unbearable Weight of Massive Talent (A hatalmas tehetség elviselhetetlen súlya) főszereplője a híres, de szerencsétlen színész „Nick Cage", aki egymillió dollárért cserébe elfogadja egy szuperrajongó meghívását a születésnapi partijára.

Ezután viszont egy titkos akcióba keveredik, és minden a feje tetejére áll.

A karakter valójában Nic Cage kitalált változata. A főszereplő beteljesületlennek érzi magát, és küzd az elutasítással, ami oly gyakran előfordulhat Hollywoodban".

– tisztázta az esetleges félreértéseket Nicolas Cage az Entertainment Weeklynek.

A további szerepekben feltűnik még Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Sharon Horgan és Lily Sheen és Tiffany Haddish is.

Forrás: Papermag

A figyelmetekbe ajánljuk