Netflix.

Beköszöntött a január, a Netflix pedig 4 olyan sorozatot is bemutat ebben a hónapban, amit érdemes megnézni.


Nem versz át (premier: 2024.01.01.)

Harlan Coben regényei az elmúlt években komoly sikereket értek el, ugyanis 7 különböző művéből készült már film vagy sorozat.

Most pedig megérkezett a nyolcadik adaptáció is, ezúttal a Netflix egy 8 részes limitált sorozatot készített a Nem versz át című művéből.

A történet egy megözvegyült édesanyáról szól, akinek egy pillanat alatt felfordul az élete, amikor a bébiőrkamerán megtalál egy rejtélyes felvételt az elhunyt férjéről.

Ez is érdekelhet: 5 óriási népszerűségnek örvendő sorozat, ami 2023-ban fejeződött be

A Sun fivérek (premier: 2024.01.04.)

Ha egy kiadós akciósorozattal indítanád az évet, akkor A Sun fivérek című produkciót mindenképp érdemes megnézned.

A sztori egy Charles Sun nevű tajpeji gengsztert követ, aki megrögzött bérgyilkossá vált. Az élete azonban alapjaiban változik meg, amikor Los Angelesbe kell utaznia, hogy megvédje édesanyját és öccsét, miután lelőtték az apját.

A sorozat szereplőgárdája igen illusztrisra sikeredett, ugyanis az Oscar-díjas Michelle Yeoh mellett Justin Chien, Sam Song Li, Johnny Kou és Highdee Kuan is tiszteletét teszi a szériában.

Boy Swallows Universe (premier: 2024.01.11.)

Ha január, akkor krimi, ez az ausztrál produkció pedig kifejezetten izgalmasnak tűnik.

A Trent Dalton regényét feldolgozó krimi-dráma sorozat az ’80-as években játszódik, és olyan fiatal fiút mutat be, akinek egy pokoli gyermekkorral kell megküzdenie, ugyanis egy hírhedt drogbáró szétszakította a családját, emiatt pedig a néma bátyjával egy sorsfordító küldetésre kell indulnia.

Griselda (premier: 2024.01.25.)

A Narcosalkotói visszatérnek, és ezúttal sem hazudtolják meg magukat, ugyanis ismét egy drogdílerekről szóló szériát jelentetnek meg a Netflixen.

A produkcióban Sofia Vergara Griselda Blanco bőrébe bújik bele, aki az 1970-es és 80-as években Miamiban működő, a történelem egyik legjövedelmezőbb kartellje mögött állt.

Vergara mellett a sorozatban többek között Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Martin Rodriguez, Alberto Ammann, Christian Tappan és Diego Trujillo is szerepel.

Forrás: ITT

A figyelmetekbe ajánljuk